Stäng

Sex män ur bortalaget åtalas efter brutal kidnappning av 16-åring

VÅLDSVÅGEN. Natten mellan 21 och 22 maj i år frihetsberövades och misshandlades en 16-årig pojke i Vårberg i Skärholmen. I dag åtalas sex personer för att på olika sätt vara inblandade i människorovet. Flera av de åtalade har kopplingar till ett kriminellt nätverk.

Den 16-åriga pojken tvingades ringa till sina anhöriga och begära att stora summor pengar skulle betalas till gärningspersonerna, annars skulle pojken dödas eller skadas. Tidigt på morgonen den 22 maj anträffades pojken vid liv men med svåra skador. I samband med insatsen greps flera personer och i dag åtalas sex unga män för inblandning i kidnappningen.

Fem av personerna åtalas för bland annat delaktighet i människorov och grov misshandel av pojken samt försök till grov utpressning riktad mot anhöriga till pojken. En person åtalas för medhjälp till människorov av pojken.

Jag bedömer att bevisläget är gott. Det finns bland annat DNA och fingeravtryck samt pojkens och de anhörigas uppgifter om vad som har hänt, säger kammaråklagare Carl Mellberg som är förundersökningsledare.

Målnummer i Södertörns tingsrätt: B 9180-21.

-Pettersson säger att ännu en gång vinner bortalaget överlägset…namnen är de vanliga från Mellanöstern och Nordafrika…Yasser, Mustafa, Ilkan, Ron, Noor och Suliman. Fem från Mena och en Sydamerika om man går efter namnen.

Ett stycke ur åtalet: Suliman Alroini, Ron Arcardo Santiago, Noor El Gourari, Mustafa Al-Dalawi och Yasser Hashim har uppsåtligen tillsammans och i samförstånd med andra bemäktigat sig, fört bort och spärrat in målsäganden Samir Zerkani med uppsåt att skada honom till liv eller hälsa och med uppsåt att utöva utpressning mot Samir Zerkani och hans anhöriga. Det hände mellanden 21 maj 2021 och den 22 maj 2021 i Vårberg, Stockholms stad. De tilltalade har under bortförandet av Samir Zerkani försökt förmå honom att betala pengar till dem, vilket skulle ha inneburit skada för Samir Zerkani och vinning för de tilltalade. I samband med detta har de tilltalade hotat Samir Zerkani genom uttalanden om att han skulle skadas eller dödas samtidigt som de lyft kniv och andra vapen mot honom samt misshandlat honom enligt åtalspunkten

Ilkan-Enes Yilmaz har främjat människorovet under åtalspunkten 1.1 av Samir Zerkani genom att han bestämt att träffa Samir Zerkani på viss angiven plats i Vårberg och på så sätt sett till att de medtilltalade kunnat bortföra honom från denna plats.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Sex män ur bortalaget åtalas efter brutal kidnappning av 16-åring

 1. Är det så tryggt i Sverige som Löfvén hävdar. Det tycks inte hjälpa hur många miljoner av våra skattepengar som Morgan satsat på vår trygghet. Nu ser det et att gå fullständigt över styr. Inget går längre att göra åt saken, nu går det av sig själv.

  10
  1
 2. Tja Pettersson du ser att gamle Stenbock,fortfarande har lukten i behåll….
  Nu var detta förstås ett av de enklare fallen,som i stort skär dagligen i nya Abzurdien !
  På tal om Vind-möllan som rasade i Ruhr,har nu dennes syster-Mölla stoppats,och förlusten beräknas till dryga halvmiljonen !! Det kostar slantar att vara Miljöextrem,och tro på en bättre värld !! 😉

  7
  1
 3. Få se om jag uppfattat rätt? 5 MENA och en chilenare(?) har bortför en annan MENA?

  Det hade aldrig hänt på ”gamle kungens tid” men det hände på Palmes, Bildts, Perssons, Reinfeldts och Löfvens tid.

  15
 4. Bra att vi har detta överskott i vårt underhåll!

  De tillför ju så mycket till vår kultur.

  Vi, infödda, skulle väl aldrig komma på att, i grupp, kidnappa en 6 åring.

  Jag gläds åt alla från ”balkaninvasionen ” till Södertälje.

  De har skapat ”en ny miljö” i vår stad.

  13
  2
 5. Ser att du lärt dig av ”domen” Pettersson !!
  I ditt ställe skriver jag öppet ut,att förövarna var sex (6) s.k. ”stackars barn från MENA” .som de Röd/Gröna byket tillsammans med bl.a. Lööf,importerat till Abzurdistan.
  Den sistnämnda,hade gärna sett ytterligare 30 miljoner,av dem hos oss i Norden !
  Detta min lösning av fallet,kommer sig av långvarigt öppna ögon,i ”mitt Ghetto”….

  14
  2
   1. Framgår att du bor i Skogen,Pettersson…..
    I mitt Ghetto kan dessa varelser ge ifrån sig konstiga läten.
    Brukar säga ”h e j” till dem,när jag går förbi den ystra samlingen. Det begriper dom !!
    Kan de sååå bra svenska,lär de även kunna säga ”n e j” till alla beskyllningar,utan tolk !!

    10
    1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: