Över 100 personer i stort invandrarupplopp i Berlin

KULTURBELASTNING. En stor polisinsats pågår i stadsdelen i Neukölln i Berlin. Det började med ett bråk mellan tio personer – och urartade i ett upplopp med över 100 personer, rapporterar Bild.

Enligt tidningen ska det röra sig om en dispyt mellan klaner i staden involverade i organiserad brottslighet. Fokuset ska vara Nasser Abou-Chaker, 50, bror till klanbossen Arafat.

Abou-Chaker-klanen är en kriminell grupp mestadels manliga medlemmar i den palestinska Abou-Chaker familjen i Berlin, Libanon och Danmark. Polisen uppskattar att 200 till 300 medlemmar i den utvidgade familjen bor i Berlin. Delar av familjen bedriver organiserad brottslighet. Wikipedia

Vid 18-tiden ska 50-årige Nasser Abou-Chaker ha börjat bråka med tio personer inne på ett konditori.

Sedan ska gruppmedlemmarna ha attackerat mannen utanför affären med tårgas, en machete, sparkar och slag, säger en polistalesperson till Bild.

-Pettersson säger araber, araber och araber…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Över 100 personer i stort invandrarupplopp i Berlin

 1. Tja igår i ett av Berlins ghetton. Idag troligen liknande i några av NRW¨s,i västra Tyskland ?
  Hade detta pack enbart slagits inbördes,vore allt OK.Nu är det så att dessa står för en enorm kriminalitet inom alla områden.
  Det är dessa som ligger bakom stölden av bekanta ”Guldmyntet” i Berlin.
  För c:a året sedan det omskrivna inbrottet i Dresden,där ovärderliga skatter från 16/1700-talet försvann ,till värde av mer än 50 miljoner EURO.
  Vidare har de plundrat bankfack i Berlin och senast det uppseendeväckande rånet av en penningtransport,mitt på dagen i Berlins centrum.
  Detta enbart några exempel ur deras register…

 2. Civiliserade människor löser inte konflikter med knytnävar och tillhyggen.Civiliserade mönniskor löser konflikter med ord och handlingar som parterna finner godtagbara.

  17
  • Ja, det verkar ju fungera bra i Sverige med ord/bortförklaringar utan handling, bara mer utredningar tillsätts?

   14
 3. Ordet ”Flockdjur” kan knappast ses som nedlåtande eller speciellt felaktigt då dessa så kallade klaners beteende ska beskrivas!
  Frågan är bara varför ”Ku Klux Klan” nämns med ett sådant förakt av överheten, jag menar våra importerade klaner är ju i stort sett näst intill lika våldsbejakande som den amerikanska söderns virrpannor!
  Så var är etablissemangets uttalade hat mot våra importerade klaner?

  39
   • På Wikipedia låter det inte som demokrater grundade klanen.
    ”Den ursprungliga organisationen grundades i Pulaski, Tennessee den 24 december 1865 av den tidigare konfederationsgeneralen Nathan Bedford Forrest och andra krigsveteraner på den förlorande sidan i amerikanska inbördeskriget, som en reaktion mot rekonstruktionstiden då människor i sydstaterna tvingades ändra sitt leverne”

 4. Det kommer säkert någon politiskt korrekt aktivist till undsättning och hävdar det alltid har bråkat 100 personer åt gången i Berlin.

  42

Kommentera