Stäng

4 reaktioner på “Riks reder ut vilka som ”krigar”

 1. När denna soppan började, påpekade många människor, att just mena-området, hyste de absolut värsta, uslaste individer, man kan tänka sig. Dessa varnande människor stämplades omedelbart som rasister. Detta på grund av den erfarenhet de bidrog med. Vi ser nu resultatet av tjockskallarnas importhysteri.
  OM alla dessa importer kommit från fjärran östern istället, hade det funkat mycket bättre.

  30
  1. Det vet vi faktiskt inte.
   Nu nämdes inte Vietnam, men faktum är att vi tog in ett antal flyktingar härifrån på 70 talet eller nåt. De var oxå föremål för misskreditering då de buntades ihop i bl.a. Åhus, där det uppstod problem i vardagen för de redan inbodda. Om dessa hade ankommit i större mängd hade vi kanske haft liknande problem som idag.

   Bara en reflektion.

   Hur det gick sen får andra svara på.

 2. Inga direkta nyheter, att importerade negrer avlar brottslingar. Jag hoppas Märta Stendum får ta personlig del av detta vid lämpligt tillfälle. Även bröderna Ling borde få umgås med dessa pojkar. jag MENA detta bara som ett inlägg under en tidig lunch. Nu ska jag förvärvsarbeta och betala skatt, som går till skola, omsorg om svenskar, polis och övrigt rättsväsende. Om jag har tur kanske någon skattekrona går till infrastruktur och stabil elförsörjning

  28
  1
 3. Inte ens Mikael Damberg eller Morgan Johansson behöver denna ”utredning” då dom nu har blivit ”rasister”!

  36

Kommentera

%d bloggare gillar detta: