Stäng

Magdalena Andersson blir ny partiledare för Socialdemokraterna

INRIKES. Efter att finansminister Magdalena Andersson tackat ja till Socialdemokraternas valberedning om att bli ny partiledare, deltog hon på onsdagens pressträff på partihögkvarteret Sveavägen 68 i Stockholm.

Magdalena Andersson Pressbild Kristian Pohl Regeringskansliet

Andersson valde att framhäva tre kärnområden i sin ambition att göra Sverige bättre. Och först ut kom gängkriminaliteten kopplad till segregation, integration och utanförskap.

-Pettersson säger att damen naturligtvis ska ha sin chans, hon är hårdare än Stefan Löfven men om hon är bättre vet jag ej trots att det är svårt att vara sämre…

Nåväl, nu får S sin efterlängtade kvinnliga partiledare, vi får se hur det går. Senast de försökte hette hon Mona Sahlin.

Vi skulle inte ens samarbeta med SD för att rädda landet…

Hon lovade att inte höja bensinskatten 2014, sedan dess har skatten höjts minst fem gånger…

Jag tog flyget…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 reaktioner på “Magdalena Andersson blir ny partiledare för Socialdemokraterna

 1. Inte förvånad, tror de flesta förstod att hon var tronarvingen redan 2014 när Löfvén annonserade sin första regering. Har för mig flera kännare, bland annat Westerholm sa det rakt upp och ner.

  Sedan dess har inget inträffat som ändrat denna position.

 2. EFTER PESTEN KOM KOLERA!

  Det är nått fel i huvudet på dessa Socialdemokrater…de har absolut fel inställning för att styra ett land…helt enkelt för enkelspåriga, dum-naiva och saknar helt förstånd att förstå orsak och verkan, samt är mer maktgalna än ex. Hitler var.

  Det är beklagligt att en vriden person ska avlösa en annan totalt vriden person.

  SOCIALDEMOKRATERNA ÄR FALSKA HYCKLANDE LÖMSKA KNÄBÖJANDE ANTI-SVERIGE VÄNNER och fortsätter i samma sjuka bana…
  ATT FÅ SVERIGE TILL ETT TALIBANSKT MUSLIMSKT RÖVARNÄSTE, DÄR STÄNDIGT TERROR OCH JÄVELSKAP RÅDER.

  ”Bara en superidiot låter sig ledas av en annan superidiot”

  15
  1
 3. Jag skulle inte ens samarbeta med SD för att rädda landet, nej det behöver hon ju inte framhäva, för det är ju precis så dom jobbar och har jobbat hela tiden! Dom sänker hellre landet än låter förnuftet råda, det har dom väl lovat EU och globallisterna. Enligt sossarna är det för djävligt att ett parti säger som det är, nej man ska ljuga och föra väljarna bakom ljuset, gammal Sosseregel!

  29
 4. Vad vill S med Sverige egentligen? Kommer de importerade icke slälvförsörjande, som ljugit om asylskäl visas tillbaks? Kommer de, som söker uppehållstillstånd och begår brott alltid att utvisas? Kommer migrationsverket omvandlas till ett utvandringsverk tills Sverige fått en naturlig balans, som fullvärdig Svensk nation? Kommer tullen att förstärkas? Kommer välfärden att öka och skatterna sänkas? Kommer gäng- och klanbrottsligheten med sina hatbrott mot svenskar och Sverige att stoppas med nödvändiga metoder av tvång, som krävs? Tror inte det. Jag ser bara ökad satsning på samma lika politik tills pannorna blöder och Sverige segnar sakta ned i ekonomisk misär.

  33
  1. På frågan ”Vad vill S med Sverige egentligen” är svaret STYRA. Om man kan se vägen eller ej är ointressant.

   21
 5. Så här skriver Aftonbladet:

  ”Hetaste namnet att ta över jobbet som finansminister”

  Det är väl inte så enkelt. Först ska det väljas partiledare. Sedan ska en ny statsminister utses och godkännas av riksdagen. Därefter ska en regering utses av den nya statsministern. Det är inte alls säkert att miljöpartiet bildar regering med socialdemokraterna. Det är kanske dags att haka loss det ena partiet.

  17
 6. Magdalena, år svårt angripen av två gifter, socialism och alkoholism. Blir konungariket bättre? Undrar om hon rensar ut på justitiedepartementet? Kanske dvärgen ut och strandhällskan in? Vilket sossepack kvittar mig

  24
  3
 7. Om detta sker så Gud bevare Sverige.
  Nu har vi fått nog av dessa lallande vindflöjlar med IQ fiskmås.
  Sorry alla fiskmåsar.

  22
  3
 8. Åter en riktig vänstersväng från Socialisterna…
  DDR och deras undergång,kommer nu att återupplivas i Abzurdistan. En Stalinist som Sossarnas partiledare hade jag tidigare,aldrig kunnat föreställa mig !!!!
  Detta är början till döden för hennes parti…..

  26
  2
   1. Nej,ser att denna min länk föll offer för censuren.
    Var kanske en all för stor Groda,att svälja för dem ?
    Titeln jag sökte lägga in hette, ”Är det konstigt att man längtar bort nån gång ” med Lena Andersson.

    12
    1
 9. En enorm orgie i skryt både från den som presenterade S nya ledare, och sen Magdalena Andersson själv, för enligt dessa är allt bra i Sverige, och Sossarna har varit så framgångsrika så?? Ja som världsmästare i Mord , våldtäkter åldringsrån, sprängningar, mordbränder och all annan jävelskap som gör att folk inte vågar gå ut på kvällen, men bortsett från det är allt bra i Sverige?? Ja enligt Sossarna!?

  Och inte förvånande så hörde jag dessa skrytorgier SR 1.

  29
  1
 10. det är jätte bra hon kommer troligen aldrig att bli statsminister ..
  hon har klockrelt blivit blåst ! problemen med budjeten och en intermisregering är bara början därimot måste man däga att hon har en bätre mental förmåga hon förväntas ta över ett land i inbördeskrig. undrar om honn fattar det själv.

  22
  1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: