Stäng

Bomb hittad i stoppad bil

VÅLDSVÅGEN. Polisen har stoppat en bil vid Ronna i Södertälje. Polisen har hittat en sprängladdning i bilen.

Man har anträffat något som kan vara ett misstänkt farligt föremål, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Det misstänkta farliga föremålet ska undersökas.

Tills dess är platsen avspärrad, vilket påverkar trafiken i området.

De personerna som fanns i bilen är gripna i utredningen angående förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Bomb hittad i stoppad bil

 1. Polisen fick antagligen ett tips om att dom skulle stoppa den här bilen.Tack vare den insatsen kanske inga fler blev hemlösa på obestämd tid som folk blev i Göteborg…

  17
 2. Det är inte bara Pettersson som bor inom köravstånd. Jag har bara fyrtiofem mil till Södertälje. Det kör man lätt på en dag.

  Jag kom att tänka på en sak. Jag har varit minst hälften av de så kallade utanförskapsområdena. Antingen jobbat eller på besök. Det är minst trettio år sedan så de var inte särskilt utsatta. Fast Ronna var inte så roligt ens på den tiden. En släkting till mig hade inbrott och blev av med två gitarrer och en cykel. Cykeln stod på balkongen. Det grämde honom länge. Det var en bra cykel och den ena gitarren var hans. Den andra tillhörde hans bror och han blev inte alls glad.

  På fars och min tid hade man inte ens kommit på tanken att parkera cykeln på balkongen. Jag tror inte min cykel var särskilt eftertraktad. Den var en HPD.

 3. Är någon förvånad?

  Vi, Södertäljebor, har erfarenhet sedan
  Balkaninvationen.

  – av att det händer saker i Södertälje.

  33

Kommentera

%d bloggare gillar detta: