Stäng

Varför?

Först satt Morgan Johansson i SVT och svamlade om att den politik som bara för 6 år sedan var rasistisk nu är bra politik. Nu sitter Mikael Damberg och säger att man känt till alla problem, men att man inte vågat ta tag i dem p.g.a. ”rasiststämpeln”.

Varför kommer detta nu? Har de äntligen förstått bakgrunden till alla de problem som svensk migrationspolitik lett fram till, eller är det bara valfläsk för att locka tillbaks LO-medlemmarna? Tror någon att S tillsammans med Mp, C och kanske V kommer att lägga om kursen efter en eventuell valvinst? Nej och jag tror att åtminstone LO-medlemmarna genomskådat detta. Varför jag vet det? Jag är LO-medlem och jag hör tongångarna på jobbet varje dag.

27 reaktioner på “Varför?

 1. De är oportunister. De flesta etablissemangspolitiker är det. De vänder fegt kappan efter vinden som den blåser. De går i flock. Eller snarare pöbelhopar. Därför är det nästan omöjligt att få dem att ändra sig, även om de själva inser att de har fel, förrän vinden ändrar sig och kastar om sig i en annan riktning. Först då vågar de, de fega asen, medans de kastar skit på alla oss modiga samtidigt, som vågar sticka upp, och vågar bryta av. Ty sådan är socialismen!

  13
 2. Helt rimliga försök från S. Nu börjar valåret och det gäller att få svennarna, att förstå ”denna gången kommer vi att ordna till Sverige ”. Svennebanan jublar och röstar som de alltid gjort. Om de sen skickar ut valreklam på arabiska och somaliska om ökade bidrag och hur illa SD är, så får S och MP bestämmer i 4 år till

  19
 3. Jag har två olika tolkningar vad som nu sker, den mest troliga är att sossarna nu går in i valberedskap och i detta spel är allt tillåtet, från stämplingar om rasistnazistfascist till att man låtsas förstått samhällsproblemen och vad väljare tycker. Den andra tolkningen som är osannolikt är att sossarna nu förstått och inser vad som håller på att ske i landet samt därmed går mot en realistisk typ Danmarkisering av sin politik.

  18
 4. Fröken Dumberg har alltså varit fullt medveten om de katastrofala problem som han hela tiden förnekat…??? Och orsaken ? Jo, det gamla vanliga med det tvångsmässiga behovet av att få blockera SD. Men Dumbergs plötsliga insikter för ju även med sig andra avslöjanden. Han och hela regimen har Blod på sina händer. Många offer som fått sätta livet till med regimens goda minne. Om man som ansvarig är medveten om farorna men väljer att vända ryggen till, så måste man straffas mycket hårt. Jämför med arbetsmiljölagen, där medvetet sabotage mot säkerhetsbestämmelserna straffas med dryga böter eller fängelse.

  19
 5. Peter Skoglund
  Stora delar av folket var invandrar vänliga. Nu har många blivit mer tveksamma efter alla problem som uppstått på senare tid.
  Fortfarande är MP, C och V för en mer invandrarvänlig politik.
  Jag anser inte att nått parti är maktfullkomigt, de försöker alla få igenom sin politik, det vore konstigt annars.
  Att de sen inte får igenom all sin politik beror ju på att de inte får majoritet i riksdagen.

  2
  20
 6. Det vanliga socialdemokratiska receptet, när det börjar brännas:
  1. Uttryck SD:s politik som sin egen.
  2. Använd brösttoner.
  3. Raljera över motståndarna och se viktig ut.
  4. Tillsätt en utredning, klar efter valet.
  5. Begrav utredningen i tysthet.
  6. Gör absolut ingenting, som kan irritera den importerade kulturberikningen.
  7. Anklaga SD, för att vara nazister.
  Socialdemokratin har alltid varit, och kommer att vara 10-15 år efter omvärlden!

  40
  5
 7. Bra att dom gör nåt alla kända problem. Säkert några siffror som skaver. Tyvärr brukar verkligheten vara lite motsträvig.ändå. Konsekvenserna av en lång rad politiska beslut under lång tid summerar sig till en helhet som är större än delarna.

  6
  11
 8. Dessa manipulativa sozzar gör inget annat än ljuger och bedrar det Svenska
  folket,är att likna med dom kommunistiska länderna,fy fan för dom.
  Lita aldrig på en sozze,dom ljuger ju när dom säger hej.

  29
  1
 9. S bara lurar arbetarna.

  Den som vill ha en skärpt invandrings- och kriminalpolitik röstar naturligtvis på SD.

  37
 10. Att medvetet ha utsatt svenska folket för urskiljningslöst våld genom att släppa in kriminella banditer och klaner för att signalera godhet är inget annat än stor jävla skandal. Dessutom har de fått med sig Svenska kyrkan i detta och förvandlat kyrkan till en aktivistisk vänsterliberal freak show, helt otroligt. Jösses vad jobb vi har framför oss innan det blir frid i Sverige igen.

  47
  1. Du får den politik som det röstas mest på, även i Svenska Kyrkan. Anledningen till varför sossarna är stora är för att övriga svenskar lämnat walkover i kyrkan och hellre sitter utanför och gnäller på att kyrkan är för socialistisk.

 11. Detta är fan i mig det dummaste jag hört på länge, de står i princip erkänner vanstyret av landet och hör inte själva hur dumt det låter
  !
  Bort med Sosseskiten nu och det är för alltid!

  60
 12. Valfläsk. Sänkta skatte, höjda pensioner och hårdare tag mot kriminella och utlänningar.
  Vänta bara tills valet är över, då blir det höjda skatte, sänkta pensioner och svängdörrar för kriminella och utlänningar.

  50
 13. ”Att lägga om kursen EFTER en eventuell valvinst” är nog otänkbart, men fram till valet blir det nog så.

  30
 14. Stefan K:
  Du undrar varför ?
  Om ett år är det åter val och mycket står på spel,för dessa välbetalda knapptryckare-
  Därtill har det Socialistiska partiet a l d r i g haft sååå dåliga låga siffror,som nu redovisas !!
  Tydligen får då även dessa partitrogna bli ”rasister” ?

  52
 15. Hörde Sarnecki på radion .
  Han får nog nya forskningspengar för hans forskning visar att kriminaliteten inte har med invandringen att göra .
  Skiter björnen i skogen eller…

  89
 16. Så länge det går bra att förneka och ljuga. Så gör man det som maktfullkomlig socialdemokratisk minister. Fast när man nåt vägs ände och blivit avslöjad, gång på gång. Så vänder man bara blad och spelar rollen, som den falske fasadpolitikern alltid gör, fullt ut. Vi visste om det hela tiden, men vissa saker, gjorde så att vi inte kunde agera på ett annorlunda sätt.

  Dags att betygsätta och byta ut denna hopplöst falska sosse/mp-regering, som inte har något med arbetarklass att göra, vid valet 2022.

  Sverige förtjänar uppriktiga och värdiga politiker. Så du väljare. Tänk till nu, inför 11 september 2022.

  94
 17. Har de äntligen förstått?
  -Ja socialdemokraterna har förstått att integrationspolitiken inte fungerar och att invandrarna står för en klar majoritet av brottsligheten i vårt land!
  Men det kommer att stanna vid det för några indragna medborgarskap och tvångsutvisningar kommer vi aldrig att få se, för om detta hade varit S målsättning så hade detta skett under deras nu 7 år vid makten!
  Detta är bara tomma ord för att vinna röster vid kommande val, de som inte köps av detta kan ju alltid vinnas av en extra veckas semester, ”Familjeveckan”!
  Varför inte bara lägga ner detta maktgalna och välfärdsfientliga parti?

  104
  1. En sak diskuteras inte.
   Jag läste u landskunskap vid Uppsala i yngre dar.
   Där var det u hjälp sidas landanalyser som togs upp. Vi läste Baran mfl.
   Meningen är ju att göra livet bättre för Afrika. Det har misslyckats. Att göra livet bättre för de som kommit till väst och det har misslyckats. Männen sitter på kaféet och kliar p….n. kvinnorna slavar i slöjor och förtrycks under .världens första feministregering. De lever på bidrag. En gosse sa till mig jag är ingen apa då de läste Darwin. Det blir inga studenter av de flesta.
   Läs siffrorna! Det är självklart.
   Man visar upp ett lyckat exemplar i medierna. Welcome to the freakshow och dambergs värld. Han är ju för bövelen minister och ska gå före. Han har makten och det har de haft i hundra år.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: