Är Joe Biden värre än Donald Trump?

MIGRATION. Ekonomiska migranter som motas i väg av gränspatruller till häst och chartrade flygplan som för hem haitier, innan de hunnit söka asyl. Det är kaos utanför gränsstaden Del Rio vid USA:s södra gräns mellan Texas och Mexiko, rapporterar Reuters med flera.

Haitiska migranter utanför staden Del Rio.

Tiotusentals migranter, de flesta haitier, började i förra veckan strömma mot en gränsövergång nära Texasstaden Del Rio. Många hade lockats av ett rykte om att gränsen där var öppen.

Ministern för inrikes säkerhet, Alejandro Mayorkas, varnade migranter: – Om du kommer till USA olagligt kommer du att tvingas återvända. Din resa blir inte lyckad. Lägret under bron ska vara dömt om tio dagar.

-Pettersson har inget emot metoderna Bidenadministrationen använder, men den tidigare presidenten Donald Trump kritiserades hårt för att föra en omänsklig migrationspolitik. Nu visar det sig att demokraten Joe Biden, som flyttade in i Vita huset i januari med vallöften om en generösare och mer mänsklig invandringspolitik, är värre än Trump och trots det får han bara en bråkdel av kritiken som drabbade Trump. Biden flyger ut haitier och dumppar dem på flygplatsen i Port-au-Prince, Haitis huvudstad.

Som vanligt är det inte vad som görs och sägs som är det viktiga, utan vem som säger och gör vad.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Är Joe Biden värre än Donald Trump?

 1. Trump var den förste presidenten sedan Kennedy som försökt dränera träsket i Washington.
  För dessa insatser mördades Kennedy och Trump fuskades bort i världens hittills mest riggade presidentval.
  Biden är bara träskets följsamme lakej. För detta kommer han att rikligt belönas efter sin avgång, om han lever så länge.

  26
  • Nej Donald Trump är ju inte kvar, hade han varit det hade inte Stjärnjournalisten??
   Carina Bergfeldt varit i Sverige och gjort gulliga hemma hos reportage om Stefan L med Ulla. I nästan två år fick vi lyssna till hennes eget hat mot Donald Trump, vad nu vi har med
   det att göra? Är man så enögd och full av avsky för ett annat lands president ska man inte
   representera ett lands Media. Men nu verkar allt vara frid o fröjd när Biden, som knappt ibland vet var han är kör USA i Sossarnas riktning, inga hatreportage idag inte!?

   18
 2. Se det från den positiva sidan. De använder ekologiskt miljövänliga hästar för att mota bort de illegala invandrarna och inte smutsiga motorcyklar.

  25
  2

Kommentera