Tonåring skottskadad i Kalmar

VÅLDSVÅGEN. Polisen har ryckt ut till Oxhagen i Kalmar efter ett larm om skottlossning. På platsen hittades en tonårspojke med skada i ett ben. Enligt polisen har skadan “uppstått på okänt sätt”.

Pojken har förts till sjukhus med ambulans. Brottsplatsen har spärrats av och tekniker är på väg. Polisen håller förhör med vittnen och den skadade pojken.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Tonåring skottskadad i Kalmar

 1. Om någon är skottskadad så säger polisen att skadan uppkommit på okänt sätt…..??
  Varför kan dom inte tala klarspråk ??
  Är dom ängsliga att bli kallade rasister som dumberg ??

 2. Vi bygger landet ?? Det säger dom som i tjugo års tid gjort allt för att riva ner det som var ett bra land? Visst har sossarna modell äldre varit med och byggt upp landet, men det gäller min själ inte dagens sosseadel, dom har försett sig själva med fantasilöner, anställt likasinnade på dom flesta platser i samhället, där partibok verkar vara det enda kravet, dom är också ansvariga för den oansvariga massinvandringen, som i slutändan kommer att göra landet utfattigt, när uppemot en miljon ska ha pensionsförmånerna, utan att ha bidragit med
  medel till pensionskostnaderna så kommer landet att gå i konkurs, det kan inte vara rimligt att dom som inte bidragit till pensionerna ska hösta in lika mycket som dem som jobbat och betalt skatt hela livet, antingen får pensionerna för dessa sänkas drastiskt eller så får dom börja jobba och bidraga, men merparten av dessa klarar inte av tekniska jobb, och det krävs inom dom flesta branscher, så det ser allt annat än ljust ut för landet!

  16

Kommentera