Stäng

SD:s nationalism är raka motsatsen till kristendomen

KYRKOVALET. Sverigedemokraterna låtsas att de vill Svenska kyrkan väl. I själva verket är den en plattform för deras nationalistiskt färgade kulturkrig. Deras argument för det är att Socialdemokraterna på 1950-talet gick in för att demontera grunderna i Svenska kyrkan, skriver Jesper Eneroth (S) Ordförande för den socialdemokratiska gruppen i kyrkomötet Wanja Lundby-Wedin (S) Förste vice ordförande i kyrkostyrelsen i en debattartikel om Kyrkovalet i Expressen.

Steget Efter

Jesper Eneroth (S) är son till infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) och Wanja Lundby-Wedin (S) var tidigare LO:s ordförande och ingick i Socialdemokraternas verkställande utskott.

LO jobbar för sossarna, inte för svenska arbetare.

”Hej arbetare! Jag kommer från LO och vi ska idag ha ett litet möte om viktiga saker. Det är kyrkoval på söndag och det är oerhört viktigt att ni röstar på socialdemokraterna i kyrkovalet också, inte bara i de andra valen.”

Rebecka från Riks går igenom lite lätt skämtsamt om hur det ser ut när LO ska förklara att de struntar i vanligt folk utan bara är till för att kampanja för Socialdemokraterna.

-Pettersson tycker att du som är röstberättigad ska gå och rösta…

Steget Efter, den feministiska regeringens värderingar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 reaktioner på “SD:s nationalism är raka motsatsen till kristendomen

 1. Socialisterna har kommit på att kan dom inte utrota kristendomen så skall man förstöra den istället, nu vill sossarna inte att SD hindrar dom från att fortsätta förstöra kyrkan inifrån.

  Om kristendom och nationalism:

 2. Dessa hycklare förnekar sig aldrig, född in i Sosse adeln som han är beter han sig som en sosse? SD har nog mer rätt till kyrkan än vad vänster gökarna som härjar där idag och sluter avtal med Muslimerna över huvudet på kyrkans medlemmar, att vara helig är en sak, men skenhelig en annan det borde Eneroth förstå! Det är ingen tillfällighet att en miljon lämnat kyrkan, inte för att dom inte ser värdet i allt det värde som kyrkan ska förvalta utan för att dom som leder kyrkan idag står till vänster om vänsterpartiet!

  Och när det gäller SD, så består dessa av helt vanliga skötsamma och arbetande människor som gör sin plikt, vilket många andra inte gör, det borde Eneroth lära sig!

  35
  1. En socialist är alltid en socialist. Man säger en sak, men målet är ofta det motsatta. Se ttex hur det var i östeuropa ocg Sovietunionen.
   När S säger att kyrkan inte ska politiseras vill man ocg gör man tvärtom.

   25
 3. Vad en person som kommit sig upp i leden p.g.a. nepotism kan väl ingen bry sig om, och om denne någon uttalar sig utan faktaredovisning så kan han göras till åtlöje.

  26
 4. Vad har sossar och kommunister i kyrkorummet att göra. De hatar religion. Att de engagerar dig i kyrkan är bara för att lägga rabarber på de jordiska rikedomar som människor donerat.
  Allmänna arvsfonden har de redan slagit klorna i och delar ut fondens pengar till kreti och pleti

  33
 5. Kan inte annat än att bli illamående, när nu nya generationer med kända efternamn, myglas in i politiken. Tidigare socialdemokratiska politiker som har kört landet i botten, ska nu avlösas av hjärndöda indoktrinerade avkommor. Människor med förmåga att tänka själv , måste börja slå tillbaka, mot dem, som genom sitt agerande, möjliggjort för främmande element att våldföra sig på landet. En god start vore att till varje pris hindra nepotismens utbredning.

  38
 6. Ni som är med i kyrkan kan grubbla över dessa frågor. Själv har jag gått ur. Men om ärkebiskopen gör avbön för alla vansinnigheter hon håller på med kan jag gå med igen. Hon är en god sosse som ringer i kyrkklockorna för att störa Jimmy Åkesson när han håller tal.

  39
  1. Jag googlade på kyrkklockor och Åkesson. Jo,många gånger när han skulle hålla tal ute i landet satte kyrkklockorna igång och pingla. När SVT kom och skulle intervjua prästen skyllde de på olyckshändelser. Vilka hycklare, som inte står för det dom gör. Man får säga att det är skit både med kyrkan och Sossarna.

   12
   1. Det kostar och vara med. Bättre lägga de pengarna på något man får glädje av.
    När man är med så betalar man dubbelt, kyrkoskatt och vanlig skatt som staten ger svenska kyrkan och andra religiösa samfund, såsom t.ex. moskeförsamlingar. Ingen kommer undan.


 7. SEKT är grupper av personer med avvikande åsikter i religiösa
  (eller politiska, kulturella etcetera) frågor

  FRITÄNKARE är de personer som kan tänka och fatta beslut
  på egen hand utan att förlita sig till Hokus Pokus eller sagor

  27
  1
 8. Nu ska vi bli mästrande av tredje generationens sosseadel.
  Det räcker med det de två tidigare generationerna ställt till med .

  51
 9. ja det är på tiden att vi i Svealand kastar ut kristna och inför den riktiga religonen asarna Locke har haft för stort spelrum dom senaste två tusen åren..det vore verkligen på tiden att av politera dessa pedosar och konstiga bokstavskombinationer qwir och mi to

  21
  2
  1. Nä, kristendomen är till ursprunget nationalistisk. Det var det egna folket judarna man byggdes upp kring. Man värnade dem. INTE ROMARNA, eller nåt annat folk! Judarna var ”det utvalda folket”.

   Så där har de som klankar på SD, HELT FEL! SD, är ett parti i sann kristen efterföljd, som värnar sitt folk, först och främst, liksom ALLA nationalistiska partier, verkar i sann kristen anda! Det är ateistiska internationalistiska vänster -och sossepartier, som bryter totalt mot det kristna, inte tvärtom!

   1. Inte riktigt korrekt. Lärjungarna trodde det men Jesus rättade dem och sa att alla ska frälsas inte bara judarna. Vilket innebar bland annat romarna som du nämnde.
    De judar, och alla andra för den delen, som inte vill frälsas hamnar i dödsriket bortom Guds kärlek.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: