Stäng

S-politiker gripen för våldtäkt

BROTTSLIGHET. En man har anhållits på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt i Värmland under fredagskvällen, rapporterar Aftonbladet. Enligt uppgifter till tidningen ska mannen vara en socialdemokratisk politiker.

Brottet ska ha skett i närtid och den anhållna mannen och kvinnan känner varandra sedan tidigare. Mannen kommer att förhöras under helgen och senast på måndag ska åklagare besluta om mannen ska häktas eller inte.

S-politiker och brottslighet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “S-politiker gripen för våldtäkt

 1. Blev förvånad att Aftonslasken som annars ärr noga med partibeteckningar, i detta fall glömt ”S” framför-politiker i såväl rubrik som i texten….
  Inte kan det väl vara så,att Partiorganet avsiktligt utelämnar sanning hur/när deras ”Genossar” är i farten ? 😉

  19
 2. Inte med en stavelse upplyste den senaste Rapport-sändningen om den misstänkta såsse-våldtäktsmannen. Till skillnad mot föregående person som var desto mindre misstänkt. Men då basunerades det ut som en huvudnyhet. Man håller sina egna om ryggen i det längsta, men sanningen skall göra oss fria…eller inte.

  28
 3. Spännande att andelen utlänskt klingande namn har en större andel av de dömda de senare åren.
  S har ingen större koll på de egna invalda verkar det som
  Det verkar som de alla har skygglapar numera och tror att de är över systemet

  28
 4. Samtyckeslag eller inte, har aldrig förstått hur njutning kan uppstå i en situation av tvång. Någon kvinna påstod att alla män är våldtäktsmän.
  Jag skulle säga alla sjuka män kan vara våldtäktsmän, för den som våldtar någon måste vara sjuk eller något som heter empati fattas dem, förmodligen är de psykopater.

  20
  1. Det finns män som inte blir misstänkta våldtäktsmän förrän de blir anmälda för polisen. Alla påstådda våldtäkter är inte våldtäkter. Hur var det med metoo?

   Hur tror du det blir framöver? Med ett överskott av män lever efter helt andra normer än de som fanns här en gång.

   Våldtäkt är okänt begrepp hos en del invandrargrupper. Inte minst inom familjerna. Det är den inställningen slynglarna när de ska roa sig med de svenska flickorna.

   Vad är samtyckeslagen för något? Är det att kvinnan kan gå till polisen om hon ångrar sig. Eller att hon inte har lyckats pressa honom på pengar.

   14
 5. Varför släpper inte aftonbladet namnen på mannen? Var ju så förbannat viktigt att skriv Balis namn. Som jag skrev i en tidigare post allt handlar om att få ut Bali ur riksdagen, Socialdemokratiska våldtäktsmän slipper få sitt namn i tidningen.

  28

Kommentera

%d bloggare gillar detta: