Stäng

Dagens Lyteskomiska

Henrik Jönsson gör en ”granskning” av det Sverigefientilga regeringspartiet Miljöpartiet och det maktgalna Såsialakrobaterna under Statsminiminister Löfvens ledning. Samt hur deras ”regerande” skadar klimatet!

Miljöpartiet kommer ut som klan – och kallar oppositionen fascistisk. Dessa utspel gjorde miljöpartiets eldfängda grodmaskin Märta Stenevi i Sveriges riksdag.

Sverige är nu inne i en historiskt smutsig valrörelse. Även om språkröret tvingades be om ursäkt för sin smaklösa trivialisering av klankriminalitetsproblematiken framhärdar hennes parti i sociala medier med fasciststämplingen av sina meningsmotståndare.

Vad vill egentligen Miljöpartiet? Varför vulgariseras retoriken i riksdagskammaren? Och vad händer med ett land vars styre gjort sig beroende av ett ganska impopulärt ytterkantsparti?

Dessa frågor tar Henrik Jönsson upp i veckans video.

14 reaktioner på “Dagens Lyteskomiska

 1. Grebom5
  Det är inget fel på missnöje, jag är själv ofta missnöjd med tex MP.
  Dock, hur ser libertianer på att skatter finansierar, pensioner, sjukvård, äldreboenden, och bostadsbidrag för gamla med låga pensioner.
  Och allt snack om fachister från både höger och vänster är för de flesta ointressant.
  Det som är intressant är vad riksdagen beslutar och varför.
  Detta ständiga hackande på Löfven, Åkesson, Lööf, MP s språkrör och andra politiker är en slags propangda. Och den ger oss inte mat i magen men en dålig smak i munnen.
  Henrik J sitter och klagar, men varför talar han inte om vad hans egen ideologi vill.

  2
  15
 2. MP med rabiata drömmare, har ju makt bara för att S vill sitta och bestämma, utan att veta hur det går till att ta vettiga beslut.

  18
 3. Mp mupparna måste bort .
  En samling hjärndöda indvider..
  Det var väll en mupp som sa att vi kan använda betong istället..

  21
 4. Fjärran östern
  Så överdrivet av dig och Henrik J.
  Du deltar själv i en ”smutsig valrörelse”.
  Och Henrik J. Som kallar sig libertian vilket är en extrem form av liberalism. Vad tycker libertianer om äldreboenden finansierade av kommun, pensioner semester, sjukvård.?
  Henrik J. har satsat på missnöje men hans ideologi talar emot både SD och resten av partierna.

  1
  21
  1. Rädd!
   Läs på, Henrik J. är libertarian vilket innebär att vi människor skall ha mer frihet att ta våra egna beslut och inte bli tvångsstyrda av ex. vis en regering som tar ifrån oss oss både pengar och inflytande över våra egna liv.
   Du kan inte kalla andra människors uppfattningar som missnöje, för det finns mer än ett sätt att bygga samhällen på.
   Ju mera vi kan lyssna till andras argument desto bättre blir vår egen förmåga att förstå vår omvärld.

   15
 5. Ja om inte Svenska folket ser till att avlägsna dom gröna skadedjuren från riksdagen
  kommer det att sluta illa för landet, hur mycket ska detta 3,5 % parti hinna och förstöra innan dom slängs ut? Vad är nästa objekt som dom ska köra ut ur landet, är det bilindustrin?

  46
 6. Det är mycket nu…Cementkris, Elkris, Flygkris, Privatbilism-kris, Skogskris, Klimatkris, suck och stön. Men den värsta krisen är nog ändå att (mp) bär sig åt som elefanten i porslinsbutiken.

  Vi har bara 9 år på oss nu………….För år 2030 har FN beräknat att gamla Sverige är förvandlat till ett U-LAND. Kanske inte så konstigt med tanke på de avslöjanden Henrik Jönssons redovisade.

  42
  1. Hanif Bali är inte anhållen för någon våldtäkt, det är media som kör sina kampanjer mot oppositionen, lustigt att detta kom upp nu i samband att han fick beröm för sin insamling till offret för tortyrvåldtäkten i Malmö. Hur länge har den usla median legat på denna för dem godbit att slänga fram??

   34

Kommentera

%d bloggare gillar detta: