Stäng

Skottlossning i västra Stockholm

VÅLDSVÅGEN. Skott har avlossats vid en tågstation i Ulvsunda i västra Stockholm.

Steget Efter

Polisen har fått in flera larm om höga smällar på fredagskvällen.

Vi har hittat spår på att skott avlossats. Vittnen har sett två personer som ska ha sprungit från platsen, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Polisen har spärrat av ett område där hylsor hittats.

Vi har inte anträffat någon skadad person, säger Anna Westberg.

Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Skottlossning i västra Stockholm

 1. Naturligtvis inträffar incidenter nu och då med en ung befolkning som har tillgång till vapen.
  Vore dessa individer uppfostrade i den kristna andan så visste de att inga skjutvapen tas med utanför huset om det inte är till skjutbanan eller ut i skog och mark för att jaga småvilt eller större djur.

  Når du ett blir itutad att du är förmer än andra eftersom du tillhör de trogna och alla andra är otrogna med vilka du kan göra som du behagar, så uppstår naturligtvis problem.

  När vi dessutom har en majoritet av politiker och befolkning som inte inser detta, så vidtas inga åtgärder utan alla anser ”det blir bättre längre fram, ge dem tid att integreras.”

  Eftersom den tidigare nämnda majoriteten anser att de nya skall bibringas upplysning på sitt språk och tolkar finns att tillgå gratis, så blir det ej heller någon integrering.

  Ni kanske har läst Moment 22, det är nämligen det som i mycket sätter pinnar i de offentliga hjulen i vårt land idag,
  så förvänta er ingen bättring förrän vi får orädda och ärliga politiker och myndighetschefer i en oförutsägbar framtid.

 2. Man kan alltid konstatera fakta, dvs säga att någon sköt eller sköts!
  Om vi nu kan enas om det kan vi då enas om att just du inte skulle slänga ut en objuden stökig gäst om du hade ”öppet hus” pga av en egen högtidsdag? Och om nu du inte vill slänga ut stökiga och objudna gäster varför skulle då Sverige vara av en annan uppfattning?
  Det är klart att alla vill bli av med objudna gäster som ställer till med bråk så vad är problemet? Utvisa alla kriminella importer!

 3. Det både vara en spalt i morgontidninharna där det står typ om gårdagens antalet skottlossningar, explosioner, bilbränder och våldtäkter. Trygghet är idag en klassfråga. De som har råd bor i gated community, någon trygg villaförort eller i något palats i Lidingö. Vi andra får vara glad över att inte vistas på fel plats vid fel tillfälle när kulorna viner om ens huvud eller så har man otur att bo i no go zon område. Då är detta vardag och årets julklapp får vara skottsäker väst till familjen

 4. Pettersson är en man med många goda egenskaper? Förutom att driva en blogg med hjärtat på rätta stället brygger han?

  2
  1
 5. -På västfronten inte nytt!
  Är ett klassiskt citat från västfronten under första världskriget, efter dagens strider var frontlinjen oförändrad därför rapporterade såväl tysk som allierad sida samma sak!
  ”Inget nytt” trotts 10 000 stupade på båda sidor!
  Samma saker vi nu här, folk skjuts dagarna i ända men inget förefaller vara värt att förfasas över!

  14

Kommentera

%d bloggare gillar detta: