Stäng

Löfvens sista partiledardebatt

DEMOKRATI. I dag begår statsminister Stefan Löfven (S) sin sista partiledardebatt i riksdagen. Löfven kommer att börja med hur duktig han och och socialdemokraterna varit samt varna för att Sverige inte är vaccinerat mot ”högerextrema krafter” alltså Sverigedemokraterna som hotar demokratin.

Löfven kommer att möta hård kritik från oppositionen för att alla hans misslyckanden under sina sju år. Löfven kommer att kritiseras för sju år av brutna löften, brutal brottslighet och fortsatt massinvandring samt försvunnen trygghet.

Efter munhuggande i ett par timmar kommer Löfven att få presenter och avtackas för sitt jobb, möjligen med undantag för Jimmie Åkesson (SD) som troligen ger en present men inte speciellt vänligt.

-Pettersson har noterat att det i måndags var val i Norge och där verkar debattklimatet helt annorlunda. Väljarna i Norge tycker inte det spelar så stor roll vem som har makten för alla norska politiker är bra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 reaktioner på “Löfvens sista partiledardebatt

  1. Han går till historien som Sveriges genom tiderna sämsta statsminister. Håkan juholt framstår som ett geni i en jämförelse.

  2. Som vid begravningar, aldrig har den döde varit så bra och ej heller tidigare fått så många lovord som just då han ligger i kistan.
    Förmodar att det var samma sak idag, så jag skriver, vila i frid.

  3. En flaska whisky är en uppskattad present, och från mindre och fattigare partier hade Stefan nog accepterat en hela Explorer.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: