FruktansVärdSuperDuperSkrämmandeKlimatKatastrof På Nordpolen

Nordpolen ? Ja i alla fall i närheten, Världens största ö, Grönland har de sista 12 dygnen (i alla fall igår) utsatts för klimatkatastrof-historiskt rikliga snöfall! Bara igår ramlade det ner 10 (9,516) gigaton snö, mer är än vad det någonsin, (i alla fall sedan 1982) i historisk tid har inträffat, så tidigt på vintersäsongen!

Under de senaste 12 dygnen har det totalt snöat klimatkatastrofala 29,2 gigaton snö på Grönland. Man skall då komma ihåg att det är minst 270 dygn tills det datum där mindre delar an den å Grönland nedfallna snön brukar börja att smälta.

Om denna mängd snö, omräknat till vatten – is skulle ramla ned över Skåne skulle skåningarna vara täckta av ett 10 mil tjockt istäcke. (5,38 meter är rätt svar, de 10 milen är en ”liten” så kallad klimatjournalistisk ”felräkning” avsedd att få läsarna att förstå att det är fara å färde och att de snarast skall sluta att köra bil.)

Den Kinesiske klimatprofessorn Tji Fi Kni säger: ” Fortsätter det att snöa på Grönland i denna takt så kommer vattennivåerna i världshaven att sjunka” Professor Tji Fi Kni påpekar också att det mesta av snön klimatkatastrofalt nog ramlat ned på sydöstra sidan, vilket alvarligt ökar risken för att Grönland närmar sig ”the tippingpoint”, samt uppmanar Greta att ha varma underbyxor på sig när hon börjar höstens klimatskolkningar från skolan!

Glöm inte heller den klimatkatastrofala rekordnoteringen i slutet am maj, när det ramlade ned mer än 12 gigaton snö på ett dygn, o Danskarnas diagram bara gick till 12 gigaton.

FjärranÖsternRapportören undrar, kommer SVTs Globala Klimatkorrespondent Erika Bjerström att rapportera om denna ”klimatkatastrof” = ovanligt väder ??

8 thoughts on “FruktansVärdSuperDuperSkrämmandeKlimatKatastrof På Nordpolen

 1. Och vad säger Greta om det?
  Är det någon som knuffat på Bolund och frågat om han har någon åsikt?

 2. I går trodde jag att kriget hade kommit till stan. Gröna militärbilar överallt. Och fullt med främmande krigsfartyg i hamnen. När jag kom hem fick veta det var prinsen som var tillbaka i stan. Sedan gick jag ut på min balkong. Då fick jag se att örlogsfartyget som brukar ligga vid kaj var på plats. Det är ett av våra största och det kändes tryggt,

  På kvällen skulle prinsen flyga hem till Stockholm. Hur klimatsmart är det?

 3. Att folk tror på alla de profetior som dagligen sprids genom medierna,att skolorna inte fungerar längre och har så inte gjort,under flera årtionden är min fasta övertygelse.
  Visserligen fanns det även en del som i min barndom,trodde på Utom-jordiska o. Ufos….
  Då kom dessa tankar,när jag just läste två rubriker i propaganda-organet HD.
  Den ena löd,att ä n t li g e n släpper vi ut mindre CO2 !
  Orsaken skulle vara att de för c:a 1 månad sedan blandade in 5 % rapsolja i bensinen,som vi nu tvingas tanka med c:a 11:- litern/skatt.
  Den andra rubriken avslöjade hur man kastar bort våra skattepengar.Där stod att 6.000 dyrt inköpta vaccindoser måste kastas bort. Detta i en enda liten ort !!
  Hur mycket sådant slöseri förkommer då i hela landet ?
  Ena vansinnet visar upp det andra…..

  10
 4. Nu är ju iofs 5,38 meter vatten över huvudet på oss skåningar nästan lika illa som 10 mil (man bottnar inte vilket som), men som tur är har Skåne hav på 3 sidor, så vattnet lär inte ligga kvar någon längre stund. 5,38 meter snö är ett elände att gräva sig igenom dock.

  Skulle Grönland få för sig att plötsligt tippa över, så kommer vi att få de den största naturkatastrofen genom alla tider när en våg några/många hundra meter hög drar in över Västeuropa, men det känns osannolikt då öar, oavsett storlek, inte brukar tippa över. Men vem vet…

 5. Jag skrev följande teori i ett forum om klimat: om isarna i polerna smälter, borde inte vattennivån sjukna då? Alla som lagt en flaska vatten i frysen vet att densiteten på vatten är större i fruset format. Man säger också toppen på ett isberg. Alltså största delen ligger under vatten.
  Jag fick många svar och de var olika nästan alla. Så om någon tror att forskarvärlden är enade är det en stor missuppfattning. Man tycker att även propagandaapparaten SVT borde fatta att det råder delade meningar om de flesta frågor på vår jord.
  Dock är det så praktiskt i forskarvärlden, för att få lön och anslag måste man vara pk. Annars får man inte vara med.

  12
 6. Katastrofen avvärjd Gretas naturflingor till frukost har blivit förstörda av rimfrost, Tovatts importerade kryp från fjärran östern dog innan torrmedlet tillsattes.
  Nu kanske de kommer tillbaka till det normala Regnbågslandet med energi från rå potatis.
  Risken är vi får Vargavinter och bära allergi framkallande päls i de sk vintetmånaderna när Kärnkraften går för fullt och vindkraftsverkens vingar stoppats av onormal hetta eller var det ned isning, ja jag vet inte säkert men nåt av det har jag blivit intalad, att det inte är riktigt riktigt bra för mänskligheten från de lärde i riksdagen.

  23
 7. Klimatskojarna får kanske köpa långkalsonger till den vintertid nu kommer.

  De, kanske före PK, får krypa till korset med en ursäkt för sina felaktiga spådomar.

  30

Kommentera