Spred hakkorsbild på Louise Erixon – åtalas

BROTTSLIGHET. En 78-årig man la upp ett inlägg i en Facebook-grupp som föreställde en karikatyr av Louise Erixon (SD) tillsammans med två hakkors. Mannen erkänner i polisförhör att han ritade teckningen – och åtalas nu för förtal. – Det känns bra att bli tagen på allvar och att våra väljare blir tagna på allvar, säger Louise Erixon, Kommunstyrelsens ordförande i Sölvesborg.

Karikatyren föreställer Sölvesborgs samstyre, Louise Erixon (SD), Kith Mårtensson (M), Anders Jönsson (SoL) och Robert Manea (KD). Bild: Polisen

-Pettersson tycker det är larvigt att åtala för ovanstående bild. Statsminister Stefan Löfven, andra politiker och många journalister har sagt betydligt värre saker om Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna.

2012 publicerade socialdemokratiska Länstidningen Östersund en bild på Jimmie Åkesson som kackerlacka som skulle gasas ihjäl med insektsgift. Det ledde inte till åtal, utan försvarades av tidningsledningen, trots att det knappast saknas historiska paralleller till att gasa ihjäl motståndare.
Polisen Nadim Ghazale, hade denna tavla på sitt arbetsrum och jobbar kvar så vitt jag vet utan åtal. Nadim Ghazale är du och bror med flera socialdemokratiska ministrar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Spred hakkorsbild på Louise Erixon – åtalas

  1. Som vanligt när dom egna argumenten tryter så åker ”hakkorset” fram!
    Men som sagt, om man vet att man inte kan vinna en debatt varför då inte ty sig till dom primitiva argumenten!?
    IDIOTER!

    41

Kommentera