Henrik Arnstad skämmer ut sig

Henrik Arnstad är historiker, journalist och självutnämnd expert på…ja, egentligen allt. Fast det här med källkritik har han svårt att greppa.

Självkritik är ett annat ämne som herr Arnstad skolkade från i skolan. 

2018 refererade Arnstad till en bok som han menade bygger på undermålig källkritik.

2020 skrev Arnstad en artikel om en bok full av kritik mot världens historiker som han menar använt sig av bristfällig källkritik i sina beskrivningar av Hitlers liv.

Källkritik är uppenbart en viktig ingrediens i historikern och journalisten Henrik Arnstads arbete. Därför blir Arnstad extra komisk när han i ett twitter ironiserar över ett tweet som han tror är skrivet av Rebecka Fallenkvist på Sverigedemokraterna närstående Riks. Läs gärna kommentarerna i flödet…

Extra roligt blir det när det tweet Arnstad tror är publicerat av Fallenkvist i själva verket är författat i en socialdemokratisk trollfabrik. Arnstads egna partikamrater lurar upp honom på läktaren – där han förvisso hör hemma. Källkritik Henrik, källkritik…

Tidigare om de socialdemokratiska trollen…

7 thoughts on “Henrik Arnstad skämmer ut sig

 1. Henrik Arnstad är självaste övertönten bland alla dom töntar som glappat käft i den Svenska debatten i många års tid! Rebecka Fallenkvist däremot är en frisk fläkt .

  Hon har bland annat retat Annie Lööf till vansinne för hennes konstigheter och bara det är värt en stor GULDSTJÄRNA !

  8
  1
 2. Ta det försiktigt med killen. Han kan inte hjälpa det. Vi måste ha överseende med de som vår herre givit en något förenklad uppsättning hjärnceller. Har man dessutom matats med ett hopkok av floskler under uppväxten, så är katastrofen ett faktum.

  27
 3. Barnstad har väl ännu inte klarat av den akademiska utbildningen? Om jag inte minns fel så saknas det högskolepoäng för att han ska kunna kalla sig historiker enligt akademisk tradition.

  40
 4. Denne pajas är Löfvéns främste rådgivare. ”En blind leder en blind”. Undra på att allt går åt skogen.

  68
 5. Arnstad, har faktiskt aldrig förstått hans syfte i debatten!
  Han menar säkert väl och har förmodligen goda avsikter med sina utspel, att han sedan har fel i allt är han ju knappast ensam om se bara på Stefan Löfvens och övriga regeringsföreträdares alla uttalanden!

  72
  1

Kommentera