Stäng

Polismördarens tillvaro i häktet: Välmående

VÅLDSVÅGEN. Den 17-årige pojke som misstänks för polismordet i Göteborg bedöms inte vara allvarligt psykisk sjuk, framgår av ett läkarintyg. Där står följande om pojkens sinnesstämning i häktet: ”Grundstämningen föreföll neutral och han beskrev sig som välmående, rapporterar Expressen/GT.

Expressen skriver inte att den misstänkte mördaren är somaliern Sakariye Ali Ahmed.

Den mördade polisen Andreas Danmans hade en sambo som var gravid när Danman sköts till döds av somaliern. Hur hon eller Danmans andra närstående mår får vi inte veta.

Sakariye Ahmed från den tidigare karriären. Han dömdes då till ett års ungdomsvård för mordförsök. Mordförsöket begick han i november 2019, då han attackerade och knivskar en några år äldre man på en spårvagn i Göteborg. Kniven gick in sex centimeter i offrets hals och enligt tingsrätten fanns det stor fara för hans liv. Enligt polisens misstankar var det samma man som han 2019 knivskar i halsen som han var ute efter den 30 juni, då polismannen Andreas Danman sköts till döds. De båda männen tillhör olika sidor av gängkonflikten.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Polismördarens tillvaro i häktet: Välmående

 1. När får vi se Expressens hemma hos reportage hos offrets anhöriga.
  Tycker det visar tydligt vilken falsk och löjeväckande Media vi har!

 2. Klart han känner välmående,tycker sig ha gjort något bra.

  Det bästa hade varit att han inte känt något alls. liksom alla i hans klass borde han vara lik.

 3. Ett tecken på att svenska fängelser är ett hån mot brottsoffren, sagt det förr och säger det igen outsourca denna tjänst till ex Ghana, Nord Korea eller Vit Ryssland.

  30

Kommentera

%d bloggare gillar detta: