Stäng

Två kvinnor anhållna misstänkta för krigsförbrytelser

ISLAM & TERRORISM. Två av de tre kvinnor som igår anlände till Sverige från Syrien anhölls under måndagen misstänkta för krigsförbrytelser begångna i Syrien. Ytterligare en kvinna som inte är misstänkt för brott hördes av polis. Utredningen fortsätter och fler förhör kommer att hållas.

Senast torsdag den 9 september behöver åklagaren ta ställning till om de anhållna ska begäras häktade. När mer information finns att lämna kommer den lämnas i ett nytt pressmeddelande.

Förundersökningen leds av åklagare vid Riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet.

-Pettersson noterar att de skickar fram de tunga åklagarna, samma som utredde mig för att ha ”lånat” en bild på FaceBook och skriva om de ljugande afghanska männen…

En bild ”lånad” från Facebook resulterade i detta…

IS-terroristerna landar i Sverige i eftermiddag

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Två kvinnor anhållna misstänkta för krigsförbrytelser

 1. Dom är redan släppta och sitter väl nu i sina nya lägenheter och väntar på skadestånd för att dom anhölls och förhördes av polisen.

 2. Jag har största tillit till att syriska myndigheter skulle sköta dessa fall på bästa möjliga vis.

 3. Detta är bara ett spel för gallerierna OCH ORKESTRERADE AV SOSSARNA GENOM UD. Genom upplägget kan IS-medborgarna aldrig mer utvisas till annat land och är tillförsäkrade livstids bidragsförsörjning i Sverige. Efter en kort tid släpps de fria i väntan på dom. Och med sin nya lyxlägenhet (4-5 rummare) kan de sedan ”gifta om sig”, d v s deras makar har ju redan återvänt under andra namn.

  Därefter kan de fortsätta byggandet av ytterligare en IS-cell i Sverige. 20 nya celler i landet. Deras barn är redan ideologiskt skolade vid ca 4 års ålder och kan inte reprogrammeras längre. Vid ca 10 års ålder har de bättre skolning i vapenhantering, inkl sprängmedel, än svenska försvarets soldater. Precis som kommunister är de skolade i att använda demokratins regler för att ta makten, för att därefter omedelbart avskaffa demokratin.
  Sossarna hjälper dem SÅ gärna på traven!

  11
 4. Nu när läget i Afghanistan stabiliseras är det dags att skicka hem afghanerna. Börja med utvisade och illegala och sedan med de vanliga flyktingarna.

  10
 5. Med tanke på dessa ”kulturarbetares” status i vårt land så blir det lite utredningar som utmynnar i inget, och vi skattebetalare har ännu fler att försörja.
  Tack alla mångkultur ivrare!

 6. Vi har redan läst att vårt s.k. rättsväsende har lagt ned fem förundersökningar av kvinnor som återkommit till Sverige under de senaste två åren. Det gäller s.k. IS-kvinnor. Man hänvisar till bevisbördan? Det är alldeles solklart att man har full rätt att ansluta sig till en terrorgrupp enligt svensk lag? Nu har vi väl ett snart 50-tal som skall utredas. Nu vet vi vad resultaten av de kommande förundersökningarna kommer att visa – nämligen ingenting med frikännande och naturligtvis ett saftigt skadestånd. Numera är det ju lönsamt att vara brottsling i Sverige? Kan man påvisa att vi har att göra med brottslingar om man ser filmen ”Flyga drake” film från 2007 eller titta på följande: https://www.youtube.com/watch?v=ZROWFU7eQOU
  En gullig video på den import som vi sponsrar!

  17
 7. De placeras i någon utanförskaps område och försvinner i mängden av slöjbeklädda som redan är här och den skaran växer hela tiden.

  17
  1. Polis: ”Trafiksäkerheten är ändå vårt primära mål.”

   ###############

   Alla som vill bli poliser i Norge måste ha tagit examen från den treåriga polishögskolan. Bland kraven för att studera där är att man har studerat minst 400 timmar norska.

   Genomsnittslön i Norge: 52 360 norska kronor för polisassistenter.
   Genomsnittslön i Sverige: 35 100 svenska kronor.

   https://www.svd.se/sa-mycket-hade-du-tjanat-i-norge

   ###############

   5
   1
 8. Intressant att se hur de styrande kommer att hantera situationen med dessa kvinnor. Om de verkligen blir rättegång för krigsbrott eller att de blir släppta och att det tystas ner.

  15

Kommentera

%d bloggare gillar detta: