IS-terroristerna landar i Sverige i eftermiddag

ISLAM& TERRORISM. De tre ”svenska” kvinnliga IS-terroristerna och deras barn som är på väg från Syrien till Sverige väntas landa i eftermiddag, enligt källor till SR Ekot.De kommer flyga från Irak, via Turkiet, till Sverige. Men det är inget jag har kunnat bekräfta eftersom det råder stort hemlighetsmakeri kring detta, säger SR:s korrespondent Cecilia Uddén.

Steget Efter

Kvinnorna har utvisats från Syrien på livstid då de anses utgöra en säkerhetsrisk. SVT:s Stina Blomgren har intervjuat två av dem.

Den ena anklagas av kurdiska myndigheter för att försökt rekrytera andra svenskor till IS under sin tid i Sverige, säger hon i Morgonstudion. Kvinnorna kommer till Sverige med villkoret att de ska prövas juridiskt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “IS-terroristerna landar i Sverige i eftermiddag

 1. Is kvinnorna och barnen i Syrien
  har rest från Irak – via Turkiet – till Sverige!

  Är det någon som ser felet?

  Dessutom sades i svenska nyheter kl 19,30 att UD kraftigt förnekat att de inte varit inblandade!

  Den här gången avslöjas felet direkt!
  Ostridigt är att ingen stat i världen tillåter att någon ”hjälporganisation” hämtar och transporterar av annan stat frihetsberövade terrorister delgivna misstanke för grova terrorbrott som utvisats på livstid!

  Svenska nyheter visade dessutom ett inslag som sades är från ”syriska turkiska fånglägret med tältbostäder där Is-kvinnorna hållits fångna i flera år”, men tidigare inlägg nämnt är att fånglägrets vid syriska, turkiska gränsen bostäder är ”små enplans villor” och allt av vad till och med vi bortskämda svenskar skulle vara mer än nöjda med, under samma omständigheter.

  En kollega har letat fram programmet som styrker de facto och rubriken är
  Turkiet med Simon Reeve
  https://urplay.se/serie/202341-turkiet-med-simon-reeve
  Det här programmet får på grund av upphovsrätt bara visas i Sverige
  Turkiet, beläget i skärningspunkten mellan Europa, Asien och Mellanöstern, är ett land som präglas av skönhet och ytterligheter. Simon Reeve utforskar,,,,,,,,,,,, får träffa syriskaflyktingar,,,,,,,,,,https://urplay.se/serie/202341-turkiet-med-simon-reeve

  11
 2. Ingen har tvingat dessa kvinnor att ansluta sig till is.Dom har knappast varit ovetande om vad deras förtjusande män har roat sig med.Bränna människor levande och hugga huvuden av folk som i deras ögon varit ”otrogna”.Dessa kvinnor ska nu leva här och tas om hand av Svenska staten på skattebetalarnas bekostnad.Nu väntar jag bara på deras medverkan och någon snyftintervju i morgonsoffan i TV så dom får berätta hur hemskt dom har haft det i fånglägret…….

  24
 3. Det fanns inga lagar emot anslutning till terrororganisationer då de reste, så vi kan inget göra säger UD.
  Finns det inga lagar som kan tillämpas när de nu kommer hem? Nej bara en tandlös ”Den nya lagen innebär att det från och med den 1 mars 2020 blir det straffbart att hjälpa terrorgrupper på olika sätt. Exempel på samröre som lagen tar sikte på är vapenhantering, uthyrning av mark eller transporttjänster åt en terrororganisation.”
  Att vara gift med eller konkubin till terrorist, ack nej ”tänkte inte på det.” Så typiskt svenskt mjäkigt, så en vill vomera.

  33
 4. Hur mycket sjukare ska det behöva bli innan tillräckligt många fattar var problemet ligger

  43
 5. Undrar om Rålambhovs-parken är bokad så festkommitén verkligen får rå om sin nya ”hjältar”.

  42
 6. Utredningarna kommer inte resulterar i något och dessa kvinnor får skyddad identitet, nya bostäder och bidrag livet ut, de ska ha en enkelbiljett till sitt hemland.

  54
  • Du och alla andra skattebetalare! Men ingen frågar oss om vi vill ha in dessa vildhjärnor här, skrämmande nonchalant att ta in figurer som självmant sökt sig till dessa terrorister.

   40

Kommentera