Annie Lööf har rätt: SD hotar demokratin

DEMOKRATI & MEDIA. Det är fascismens motståndare vi minns, inte de som vände bort blicken. I måndags talde Annie Lööf (C) klarspråk: den liberala demokratin som vi känner den är hotad. ”Vi hör hur populistiska, antiliberala och främlingsfientliga röster ekar över hela världen.” sa Lööf, med adress till Jimmie Åkesson (SD), skriver den socialdemokratiske desinformatören Anders Lindberg i en ledare i Aftonbladet.

Problemet är att hon har rätt. Men hoten mot demokratin har bytt skepnad, de ser inte ut som förr, fortsätter Lindberg.

-Pettersson säger en sak, Anders Lindberg är socialdemokratiskt politruk och politisk chefredaktör på Aftonbladet. Han har fått sitt jobb tack vara LO och är beroende av den fackliga organisationen. Ändå kallar han sig oberoende! Det är ett hot mot demokratin!

Aftonbladet ägs av den norska mediekoncernen Schibsted Media Group till 91 procent och Landsorganisationen i Sverige (LO) till 9 procent. Ägarandelarna är gällande sedan 2009. LO har enligt ett avtal med Schibsted vetorätt gällande att tillsätta Aftonbladets politiske chefredaktör,

Och sanningen är att Lindberg är rädd för att SD hotar socialdemokratin.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Annie Lööf har rätt: SD hotar demokratin

 1. Ja visst är Sverigedemokrati bättre demokrati än socialdemokrati. Sverigedemokrati är hälsosammare för Sverige, för grannländerna, för Europa och för hjälpbehövande länder i övriga världen. Förr hade socialdemokraterna bättre ansvar för i första hand Sverige och sina medborgares välfärd och respekterade de, som bidrog till landet med arbete och skatt. Tyvärr har sossarna för länge sedan vänt dessa Svenska medborgare ryggen. Regeringen verkar betrakta ursprungsbefolkningen i Sverige, som nyttig och lättplockad skatteboskap.

 2. Mohammed Said as-Sahaf (Bagdad Bob) var närmare sanningen är vad Anders Lindberg är..

  19
 3. Det mest tråkiga i hans uttalande är att det faktisk finns personer som lyssnar och tror på honom… Svenska folket har blivit hjärntvättade så länge nu att de uppträder som en skock får, rakt in i slaktfållan.

  31
 4. Om man fulanvänder på den kloke mannen Churchills berömda fras, får vi en passande bild av Sverige idag: ”Aldrig har så många haft så få att hata för så mycket”.

  23
 5. Demokrati, undrar om den där fishögen Anders vet vad det står för, jag tror han menar SD hotar sossarnas diktatur, vilket Annie absolut gör.

  29
 6. Ytterligare en av dom invasiva,jag ser det dagligen i djurriket.Likt en ålakråka som försöker att
  ta sig upp på en snorhal sten i vattenbrynet och hålla sig kvar men halkar ner gång på gång.
  Stackars usla människa vik hädan.

  26
 7. Politruken skriver som en drucken, man tappar andan och får svindel, när man läser Anders Lindberg.

  32
 8. Nu klamrar somliga sig fast på sina hala stenar i desperata försök att vara kvar vid makten.Samtliga använder näbbar och klor för att ”kämpa för demokratin” ! Alla medel är tillåtna för dom maktfullkomliga.Censur ,korrumption och nepotism ingår i paketet.Annie L.tror t.e.x. att hon kan förringa och bespotta vad över 1miljon människor tror på och har röstat för.Hennes utspel och agerande har nog enbart resulterat i att hon har blivit en utmärkt valarbetare för SD.

  53
 9. Det gäller för Anders att hänga i, kan han hjälpa mygelsossarna att hänga kvar i regeringsmakten så har han nog en landshövdingepost att se fram emot

  54
 10. De lever efter devisen l’etat c’est moi. Louis xlv.
  Staten är jag. Då det blir omval hotas då socialdemokratin och alltså hotas hela Sverige.
  Annie Lööf hänger på. Nyttig idiot.

  62
 11. Största hotet mot demokratin i Sverige är sossarna dom gör vad som helst för att sitta i syltburken..

  76
 12. Demokratin i Sverige har urholkats under lång tid. Korruptionen och nepotismen inom socialdemokratin är den största orsaken. När nu maktbasen skakar ända ner i grunden, kommer vänsterliberalisternas panik i dagen. Socialdemokraterna är ett icke demokratiskt parti, som under lång tid sjunkit ihop, pga den intellektuella flykten från partiet. Kvar finns bara ett desperat bottenskrap, som röstats fram av dementa gamlingar, och oupplysta virrhjärnor. Den väljargruppen håller på att självdö.
  När man ser och hör socialdemokrater yttra sig, blir man närmast beklämd av den totala avsaknaden av självinsikt och bildning.
  Annie Lööfs oro borde koncentreras till Centerns överlevnad. Efter hennes manövrerande, har Centern stora chanser att bli ett 5%-parti.

  70
 13. Lindberg lider av oikofobi, en nästintill obotlig sjukdom. Enda kända kuren är en vistelse i ett utopiskt ”paradis”. Dessa ligger som regel i utkanten av större tätorter. Denna kur resulterar dock ofta i akut blyförgiftning eller plötslig blodbrist. 😉

  55
 14. Hotet mot demokratin är det maktgalna Sosseriet. De har sitt folk överallt i domstolar myndigheter och i valmyndigheten. De kommer att valfuska så Putin och Lukashenko bleknar.
  Anders Lindberg hör hemma på ett sinnassjukhus fast han är nog ett hopplöst fall.

  76
 15. De som hotar demokratin är partierna på vänsterkanten som är rädda om sina maktpositioner.

  71

Kommentera