Stäng

Wallgers vecka i inbördeskrigets Sverige där de kriminella är utbrända

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Livet i det nya landet rullar på med en tsunami av grova brott och någon ljusning verkar inte finnas eftersom politiker och journalister inte har verklighetsinsikt. Statsminister Stefan Löfven avgår i november och lämnar efter sig en het kriminal- och invandringsdebatt. I sin första stora intervju efter beskedet säger han att en stor del av problemen i samhället beror på alliansen.

Steget Efter

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, terrorismen, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat.

Tack Lennart Wallger för att du sammanställer…

Tänk på att listan nedan inte är komplett.

-Pettersson ser inte att någon nämner att minst 90 procent av gärningsmännen har utländsk bakgrund och att det urartade riktigt när Stefan Löfven (S) blev statsminister.

Antal skjutna till döds nedan, de senaste åren är min privata statistik, där endast gängrelaterade mord med skjutvapen är med. Minst 90 procent sedan 2015 är invandrare.

2014 och tidigare är alla skjutna enligt officiell statistik.

 • 2021: 33 st hittills, totalt ligger dock antalet mord på c:a 100, det nämner inte S-ministrarna.
 • 2020: 43 st
 • 2019: 41 st
 • 2018: 45 st
 • 2017: 43 st
 • 2016: 28 st
 • 2015: 28 st
 • Stefan Löfven vinner valet och lovar bekämpa den grova brottsligheten
 • 2010–14: 14 st sammanlagt
 • 2005–09: 9 st sammanlagt
 • 2000–04: 8 st sammanlagt
 • 1995–99: 7 st sammanlagt
 • 1990–94: 4 st sammanlagt

Det pratas väldigt mycket, men gör väldigt lite…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Wallgers vecka i inbördeskrigets Sverige där de kriminella är utbrända

 1. Om det faktum att majoriteten av alla brott begås av personer med icke-svensk bakgrund.

  Mohamed Omar (i Det Goda Samhället) tror att det beror på ”vi och dom-tänket”. För ”blattarna” är de icke-muslimska ”svennarna” av en sämre sort, ”svennar” är bara ”kuffar”. Samt att Sveriges befolkning har fått lära sig att förakta sin egen kultur och förneka sin identitet, t.ex. av Mona Sahlin som sa att svenskar är töntiga, eller av Reinfeldt som sa att svensk kultur är barbarisk. Alltså en befolkning som vältrar sig i skam och skuld, medans invandrarnas kulturer högaktas. Vilken signal skickar det till dem som skjuter, rånar, m.m.? När de samtidigt märker att politiker, journalister, poliser och andra, av rädsla för att anklagas för ”rasism”, bara mumlar istället för att tala klarspråk. Och när det i moskéerna dessutom lärs ut att sharia är den riktiga lagen, – att svensk lag är “svenskarnas lag”. Jihadism har också blivit ”coolt” inom vissa kretsar, man ser upp till till den som är jihadist. Och ”svennar”som förnedras, rånas och våldtas anses få vad de förtjänar. Mohamed Omar, citat: ”De ”vita” är ju skyldiga till så mycket ont. Vänsterns svartmålning av Västerlandet i förening med islamisternas avhumanisering av de otrogna, stamtänkandet och u-landsinvandrarnas avundsjuka och mindervärdeskomplex, blir en giftig blandning.”

  Varför är ”blattar” brottsligare än ”svennar”?
  https://detgodasamhallet.com/2021/09/03/mohamed-omar-varfor-ar-blattar-brottsligare-an-svennar/#more-48854

 2. Den historiska satsningen från regeringen blev en försiktig harkling. Deras nödvändiga åtgärder följer samma mönster. Mycket varmluft i ord men ingen verkan förutom skattehöjningar. Hoppet om regeringen är förlorat för länge sedan. De kan inte belönas med röster när de villkorslöst ger bort Sveriges välfärd till Sverigefientliga klaner och individer. De kan inte få förnyat förtroende om väljarna är vid sunda sinnen. Men inget är garanterat när det blir nya val.

 3. Vi läste nyligen Petterssons fantastiskt fina sammanställning
  av resultatet av socialdemokraternas allians med muslimerna.

  Vi kunde där se att utvecklingen i Vårt Fosterland följer intentionen
  i kontraktet som sossarna har med Muslimska Brödraskapet
  sedan 1999.

  Tänk att vi har så många dumma människor i Vårt Fosterland att
  socialdemokraterna fått styra Sverige!

  – men visst, 50% är ju dummare än genomsnittet!
  – och en stor del lever med en ”tro”, en fantasi om att det finns något
  som styr allt!

  Detta är som en giftig gas i den luft vi andas.
  Resultatet blir att alla drabbas – skadas – och kanske dör!

  – men gasen syns inte!

  => de finns bland oss, intill oss och omkring oss!

  = men tro om det tröstar!

  12
 4. Hur ska en människa vid sina sinnes fulla bruk kunna glöma det?
  Dårarna kör vidare i samma spår

  22

Kommentera

%d bloggare gillar detta: