Stäng

Två män skjutna söder om Stockholm

VÅLDSVÅGEN. Flera polisresurser är på plats i Jordbro, Haninge efter att samtal inkommit om skott som avlossats i anslutning till ett flerfamiljshus. Enligt inringarna har flera skott avlossats.

Två skottskadade män är anträffade på platsen.Personer ska ha setts lämna platsen. 

Ingen är i nuläget gripen för händelsen. 

Ambulans vårdar de två skadade på plats innan de körs till sjukhus. En insats med att gripa de som är ansvariga för händelsen pågår. 

De skjutna är kända kriminella.

Polisen

Om Jordbro på bloggen…

-Pettersson säger att kulturbelastningarna levererar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “Två män skjutna söder om Stockholm

 1. Tänk så mycket jobb och övertid migranter skapar för rättsväsendet. Polis, advokater, jurister över lag, åklagare, Kriminalvården, ordningsvakter och säkerhetsbranchen. Det sparas in på mycket som skola sjukvård, omsorg, äldreomsorg och övrig välfärd men pengar till migrationen tycks ha en bottenlös skattekista

  35
  1. Ja och ändå är det inte många som fattar att de ska inte vara här
   Bara de som lever gott på det vill ha det så här

   23
   1. Skottlossningarna kommer åter igen bli all time high. Men det är så här 83% av befolkningen vill ha det. Det är bara hoppas att ett viss migrationskritiskt parti blir Sveriges största parti i nästa val. Stram restriktv och ansvarsfull migrationspolitik med betoning på återmigration, måste vara Sveriges melodi under lång tid framöver

    22

Kommentera

%d bloggare gillar detta: