Lorentz Tovatt lämnar ”Vill inte bli en tunnelseende politiker”

VALET 2022. Lorentz Tovatt har gjort en spikrak karriär i Miljöpartiet men har nu bestämt sig för att ta en paus från politiken.– Både jag och mitt parti skulle må bra av att hitta tillbaka till en idé om vart vi vill framöver, säger MP-toppen Lorentz Tovatt. Men han utesluter inte en comeback – inte heller på den högsta posten, skriver Dagens Nyheter.

Steget Efter. Lorentz och Miljöpartiet vill att vi ska äta insekter till vilket pris som helst.

Lorentz sitter kvar i riksdagen till nästa val, men vill inte stå med som kandidat på partiets riksdagslistor som just nu tar form.

Om Lorentz Tovatt på bloggen…

-Pettersson tackar för det beslutet och hoppas att hela Miljöpartier blir tvungna att lämna Riksdagen och Lorentz har svårt att bli något som han är – en tunnelseende extremist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Lorentz Tovatt lämnar ”Vill inte bli en tunnelseende politiker”

 1. Till och med på Isländska Wikipedia fanns förr en länk till bilden på den alldeles äkta dårkistan, Vadstena hospital, dvs. dårhuset i Vadstena.

  12
 2. Förr fanns på Wikipedia en synnerligen äkta bild på en så kallad dårkista från Vadstena hospital. Den är nu olyckligtvis borttagen och ersatt med en dålig teckning…

  Jag får åka dit och ta ett eget fotografi, såvida de ej gömt den undan i källaren…

 3. Det är lätt att bli ”klimathatare” när man bor i Sverige. Och fullt rimligt. Mitt eget klimathat är särskilt påtagligt i oktober och november.

  10
 4. Miljömupparna på Gotland var ju helt övertygade om att det skulle gå att hitta något alternativ till cement och betong. Och det är där Tokfnatten kommer in i bilden. Eftersom några betong-fundament ej längre kan komma i fråga, så ska han prya som Tältpinne vid nästa vindmölle-bygge.

  22
 5. Du ogillar Västerås flygplats. Vad säger du om flygplatser där ”flyktingar” åker på semester till land som de flytt från? Resan betald med mina skattepengar. När de blir inlåsta i Afghanistan så får de åka Herkules tillbaka till Sverige skyddade av försvaret. Detta står faktiskt du Tovatt bakom! Jag föraktar dig!

  42
 6. Vad ska han försörja sig på. Han är väl inte gammal nog att få livstids försörjning av skattebetalarna. Vem vill anställa en sån tokstolle. Pajas på cirkus kanske.

  43
 7. Lorentz Tokhatt ska alltså ta en Paus, hoppas att den Pausen blir väldigt lång,
  så lång så när han kommer tillbaks har partiet åkt ut ur den församling dom inte har att göra i, det verkar bara vara stollar som härjar i det partiet ?

  46
  • Vi får hoppas att det inte finns tillräckligt många idioter som röstar på dom
   Men man kan aldrig vara för säker.

   10
   1
 8. Ja det var ju synd ,det är ju sådana totalt urblåsta idioter som behövs för att Mp ska hålla sej utanför riksdagen.Som tur är finns det fler dårar kvar.

  40
  1

Kommentera