Treåring dog efter fall från fjärde våningen, utreds som brott

BROTTSLIGHET. I måndags den 30 augusti, ramlade en treårig pojke från fjärde våningen i ett hus i Brandkärr i Nyköping. Polisen förklarade först att det handlade om en tragisk olycka, men polisen har ändrat sig och utreder det nu som vållande till annans död, skriver polisen på sin hemsida.

Ingen person är frihetsberövad.

Brandkärr, Nyköping, Sverige

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Treåring dog efter fall från fjärde våningen, utreds som brott

 1. Det finns ett antal möjliga scenarion.
  * Någon har inte betalt sin “skuld” och indrivarna kastar något “värdelöst” till marken för att understryka att nu skall de ha betalt, annars . . .
  * eller en kvinna, inte osannolikt en etnisk svenska som har blivit sambo med en muslim (de fattar sällan att detta innebär att de konverterar till islam) vill flytta isär, men muslimeska fadern har ju inte skiljt sig och “äger” ju barnet (sharia), så han/släkten beslutar att barnet skall avrättas. Nästa gång moderns tur . . .
  * faktiskt en olycka?

 2. Skulle Ghettot i Nyköping vara bättre än alla de andra hundratal,som växt fram senaste 20 åren ?
  F.ö. är just fall från balkonger tydligen ett av de typiska nya brotten,som följt med Importen av Islamister.
  Ingen tillfällighet att c:a 90 % av dem sitter bak galler i landet,tillhör “Guldstycken”,”Baaarn” och Knarkhandlare,förutom alla mördare !

  17
 3. Om de nu var genuint oroliga skulle ju också mycket klaras upp och kunna åtgärdas om bara de oroliga berättade vad de vet.
  Utan att befolkningen i Brandkärr medverkar aktivt blir det ingen skillnad.

  35

Kommentera