Stäng

Om ”Klimatkatastrofen” på Grönland

Första september, använder Danska Polar Portal som startdatum för redovisning av säsongens snöfall – avsmältning på Grönland.

Tittar man på listningen HÄR så ser man att det sedan 1/9 förra året, toppade 5/6 med 552.9 Giga ton ackumulerad snö. Sedan har det smält av (klimatkatastrof när det smälter, väder när det snöar) så att det igår 31/9 bara var 396,6 giga ton kvar av säsongens snöfall.

Ett Giga ton snö snö smälts till vatten kommer att bli en volym på en kubikkilometer, dvs en kub med 1000 meter långa sidor. Staplar man alla de 396 kuberna med en kilometers sida uppepå varandra så blir det en stapel som är 39,6 mil hög.

Den bistra verkligheten är att det även 2011-2012, som var den mest ”klimtktastrofala” säsongen var ett litet men dock överskott av osmält snö. LÄNK

En viss del av den osmälta snön kommer dock klimatclownerna på PK-media till nytta, den pressar ihop och åker så småningom per glaciär ut i havet igen. Lyckas då något PK media få en bild eller video snutt, på plasket, så utlyses klimatkatastrofpanik, havet stiger, isbjörnaran försvinner och Greta blir hysterisk och gråter, Miljöpartisterna slår på stora trumman o SVT släpper fram någon ”äggspert”!

1 reaktion på “Om ”Klimatkatastrofen” på Grönland

  1. Varför knäpper man inte ”miljöexperterna” på näsan med dessa siffror?
    I DIREKTSÄNDNING PÅ TV.

    17

Kommentera

%d bloggare gillar detta: