Stäng

MP-topp vill in i riksdagen

VALET 2022. Miljöpartiets gruppledare i Stockholms stad, trafikborgarrådet Daniel Helldén som tjänar c:a 125.000 kronor i månaden, lämnar lokalpolitiken och tar sikte på riksdagen 2022. – Jag ser så mycket som händer här i stan som styrs av politiken på den nationella nivån, så jag har en viktig uppgift att göra där, säger Daniel Helldén till SVT Stockholm.

I sommar har troligen snöröjningen fungerat bra i Stockholm.

Cykelbanor till förmån för bilar, elsparkcyklar och planen att lägga ner Bromma flygplats har gjort att Helldén väcker känslor hos stockholmarna. – Jag är inte klar. Jag har ett år kvar och ska göra mycket för staden.

Enligt Miljöpartiets rotationsregler får man endast sitta på en position i tre mandatperioder.

-Pettersson har skrivit en hel del på bloggen om Daniel Helldén och man kan säga att han lever upp till Miljöpartisternas rykte, sedan hoppas jag att varken Daniel Helldén eller någon annan Miljöpartist får plats i riksdagen. Får Daniel Helldén som han vill så kommer E4:an att bli cykelväg…

Miljöpartist: Ni har blivit lurade av miljöpartister att köpa dieselbil, men lita på mig och köp el-bil

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “MP-topp vill in i riksdagen

 1. Hon skulle flugit på fanskapet och bitit honom i arslet, benen, ryggen och armarna, dock ej i ansiktet.

 2. Jag tycker att det låter för bra för att vara sant. Han satsar på riksdagen och MP åker ut. Undrar om levern tål allt firande?

  23
 3. Är det någon som vet om detta uttalande från Stenevi är sant?
  Inget problem med att lägganer cementtillverkningen de kan ju använda betong istället.
  Är inte ett dugg förvånad om det är sant för de är inte riktigt riktiga någon stans

  23
 4. SVT har nu påbörjat en propagandakampanj för Miljöpartiet inför valet som handlar om ”klimatkrisen”. De har till och med skapat en egen del på deras hemsida om detta.

  28
 5. > Miljöpartiets gruppledare i Stockholms stad, trafikborgarrådet Daniel Helldén som tjänar c:a 125.000 kronor i månaden,

  Han kanske får pengarna från kommunen men det går alldeles för långt att säga att han *tjänar* de. Vad han tjänar är en spark under arslet.

  32
 6. Miljöpartiet ska INTE finnas i Sveriges riksdag överhuvudtaget. Dom ska UUUUT. 👎👎👊👊

  38
 7. Se att få ut dem som redan sitter där och förstör landet, ingen från det pajaspartiet
  har i riksdagen att göra!

  36
 8. Sanningen är den att Daniel inte får sitta kvar som kommunalpolitiker. Daniel har suttit tre mandatperioder som kommunpolitiker och Miljöpartiet har i sina stadgar slagit fast att det egna partiets riksdagsledamöter får sitta högst tre mandatperioder. Sedan måste de ta en paus i tre år innan de kan väljas in på nytt.

  26
 9. Levde min Schäferhund fortfarande, vore det ett nöje att bussa den på den djävulen, skulle jag se honom i skogen när jag plockar svamp.

  Revir !! bit den fan.

  26

Kommentera

%d bloggare gillar detta: