Stäng

För fyra år sedan sa Jimmie Åkesson detta

VALET 2022. För snart fyra år sedan sa Jimmie Åkesson, det som sker i Sverige idag 2021. Ingen trodde på honom då, men sanningen kommer alltid ikapp.

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare, Foto: News Øresund, Johan Wessman.

– Vårt land mår inte bra. Socialdemokraterna och Moderaterna gör allt vad de kan för att släta över de problem som deras egna politik skapat för vårt samhälle. Deras ansvarslösa agerande, deras ovilja att utvärdera resultaten av deras politik, och framförallt deras lögner, har skapat det samhälle som vi alla tvingas leva i idag. Just nu pågår förberedelserna inför vår största valkampanj någonsin. Om mindre än ett år är det val!

2022-09-11 i detta val kommer Sveriges riksdag för mandatperioden 2022 – 2026 att väljas. Då är det dags för maktskifte…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “För fyra år sedan sa Jimmie Åkesson detta

 1. Annie Lööf vill ändra i grundlagen för att göra det svårare att ändra i grundlagen. Snacka om antidemokrati. Det ska göras för att om SD får den totala makten (51%) så ska Sverige inte utvecklas till ett nytt Polen eller Ungern. Den damen är en fara för vårt land och för de etniska svenskarna. Hon måste bort.

  11
 2. Det är dags att vi ställer oss bakom Jimmie och SD. S och M kan inte rädda oss och kanske inte ens SD kan… men vi må försöka. Vi måste mota ut fienden som infiltrerat vårt land

  53
 3. Ja det kan inte bli mer sant Men vad hjälper det när srtörsta delen av befolkningen sover och fattar ingenting
  När jag hör svaren från personer de intervjuar i alternativa medier där personerna inte är väl utvalda bli jag förskräckt att de är så totalt bortkomna så de borde inte ens få rösta

  68
 4. Det är svårt för mig att förstå hur du kan ha sådan ork att kommentera politiken. Själv är jag intresserad, men har inte alls samma drivkraft.

  Jag har förvisso hundra andra intressen som tar kraft.

  5
  24
 5. Han har påtalat detta i 20 år och haft rätt hela tiden. Men alltför många väljer att blunda

  80

Kommentera

%d bloggare gillar detta: