Stäng

Löfven förtjänar noll respekt

INRIKES. Statsminister Stefan Löfven avgår i november och lämnar efter sig en grov brottslighet som är som en tsunami, EU:s fjärde högsta arbetslöshet, få vårdplatser, lägst polistäthet, skola i kaos med mera och en stor del av problemen i samhället beror på alliansen, sa Löfven i en intervju igår.

-Pettersson säger, lyssna på vad Stefan Löfven sa år 2013 och tänk på vad han säger idag efter att ha haft makten i sju år. Löfven är en symbol för politik när politiken är som sämst.

Filmen från Susanna Silfverskiöld

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 reaktioner på “Löfven förtjänar noll respekt

 1. Men håll med om att Löven är fantastisk !

  Tänk att kunna sprida och upprätthålla en så grundlig bluff som
  socialdemokraterna står för!
  Det är en stor bedrift!

  Tänk bara att han lyckats hålla tyst om att socialdemokraterna sålt
  Sverige till muslimerna genom kontraktet från 1999!

  Nästan ingen i Sverige fattar vilken katastrof detta är för Vårt Fosterland !

  Hoppas att Sverigedemokraterna tar fram detta inför nästa val och förklarar
  vad det betyder för vårt land!

  Vi kan inte leva vidare med att en, enda sekt har kontrakt med regeringen
  att de ”ska få positioner i alla viktiga styrelser i Sverige, inklusive regeringen”!

  Tänk på det!

  7
  1
 2. Steffe har ju rätt. Alliansen gav dårarna i Miljöpartiet bestämmanderätt över migrationspolitiken redan 2010 och överlämnade 2014 och 2018 regeringsmakten till sossarna trots att borgerligheten hela tiden haft en klar majoritet i riksdagen. Utan Alliansens totala hjärnsläpp hade sossarna aldrig kommit i närheten av Rosenbad. Men tyvärr hade landet nog ändå hamnat där vi är idag då Alliansen hellre ger inflytande till djävulen själv än till SD.

  10
  1
 3. ett land, i detta fall Abzurdien har den regering de förtjänar, det va halva
  befolkningens val …ett land där halva befolkn. består av korkskallar…

  53
  1
 4. Det är vad man kan förvänta sig av en som lider av MYTOMANI. Och vill man ha sanningen så är det bara att vända på alla floskler till raka motsatsen då tror jag att man kan komma ganska nära sanningen.

  51
  2
 5. Löfven har bara lyckats med två saker. Ta makten och hänga kvar vid köttgrytorna. Så här går det i ett land där folk tror att ursprung och kön är en merit och där förmågan att tänka själv, är vara avskaffad.
  Sanningar är tabu, de kan ju framkalla aversioner mot någon grupp i samhället. Det finns några absoluta sanningar som tål att upprepas. En spade är en spade och Löfven och hans sliskiga anhang är folkförrädare. Aldrig tidigare har någon statsminister sjunkit så lågt.

  78
  2
 6. Det är ju lätt att förstå varför Stefan Löfven kliver av. Vem skulle vilja vara i hans kläder under kommande valrörelse och försöka försvara den politik som man har fört. Har Socialdemokraterna överhuvudtaget gjort något bra under de sista 2 perioderna.
  Förutom att ha slösat bort en massa av skattebetalarnas pengar kan man ju undra ved de sysslat med.

  80
  1
  1. Om det räckt med det, men han har ju också hunnit med att inteckna både våra barn o barnbarns framtid genom att via EU lovat bort astronomiska summor för att hjälpa
   andra länder, men en sak har han inte förmått, att ge fattigpensionärerna en anständig
   pension att leva av, han har inte ens försökt, det enda han gjort är att ljuga om att varje
   fattigpensionär fått 2000 kr vilket var en grov lögn! Sorgligt!

   23
   1. Att det är något fel på Löfven, är ju glasklart.
    Kan han möjligtvis ådragit sig en diagnos? Megalomani?
    Inbillat sig var statsman?
    Kan Bolund smittat honom med total galenskap?
    Nått dj-a fel, som har med huvudet att göra, är det.

    15
    1
 7. Löfven anklagar de styrande i Stockholm för att genom att sänka skatten låtit kommunen och regionen förfalla. Men, ser man till skattesatsen i Stockholm kommun inklusive landstingskatt finner man att förutom åren 2000 – 2002, 2013 – 2015 (mindre), 2003, 2008 – 2012 (lika mycket) betalar stockholmarna större andel av inkomsten i skatt.

  Däremot så har både Annieansen och den rödgröna röran förvärrat situationen för kommunerna genom att de ”glömde” gränsbommen i öppet läge. Mellan 2006 och 2020 har 1 654 669 uppehållstillstånd beviljats. 39 655 har beviljats enligt konventionen, 98 961 kvotflyktingar, 8 181 gymnasielagen (Annie igen) och 370 246 för att Migrationsverket inte har ”nej” i sitt vokabulär. Utöver det 518 885 ”anhöriga” varav 149 366 anhöriga till de 138 616 förmodade flyktingarna.

  Åren 2007 – 2014 slank 827 093 under gränsbommen. Från 2015 har hittills (fram till och med juli) 795 679 krupit under densamma. Med ett ”underskott” på 31 414 och ett och ett halvt år kvar ser det ljust ut för den rödgröna röran att ”slå” 32:an när det gäller idioti och antalet insläppta. Om det inte varit för den ihärdiga säsongsinfluensan och dess restriktioner i andra länder hade man säkert redan nu ”legat på topp”.

  84
 8. Bevisar bara en sak att den personen har ingen självinsikt över huvudtaget eller är totalt utan skrupler.
  De orsaker som han anger som skäl till sin avgång är en konstruerad lögn.
  Han flyr helt enkelt fältet efter att totalt misslyckande på alla fronter.

  91
  1
 9. Men om nu de senaste 7 åren färgats av alliansens politik, så kan man ju undra vad såssarna haft för sig. Har de suttit och pillat navelludd, medan andra har regerat ??? För i så fall har sittande regim skolkat från sitt uppdrag och bör straffas med löneavdrag.
  Stefan skyllde även borgarna för ”INVANDRAR-KRIMINALITETEN”. Jaha, så då plötsligt finns det en koppling. Annars har han ju alltid hävdat att dessa två begrepp icke har något med varandra att göra. Alltså 7 år av lögner avslöjat med brallorna nere.

  93
  1
 10. https://www.svtstatic.se/image/cinema/1000/32326827/1630158042?format=auto

  ”– Om vi pratar om det dödliga våldet som sker just nu i vårt område så har det varit en tillgång, att föräldrarna anförtror sig åt mig och berättar ’min son har vapen hemma’ eller ’han har börjat umgås med fel kompisa’.” SVT [2021-08-29]

  Så säger polispersonen Rissa Seidou. Menar polisen att gängkriminella är negrer eller att negrer är gängkriminella?

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/personer-med-utlandsk-bakgrund-har-svarare-att-klara-polisprovet

  56

Kommentera

%d bloggare gillar detta: