Palestinsk pojke död efter gränstumult i Gaza

MEDIA. En tolvårig palestinsk pojke har avlidit efter att förra helgen ha skadats under sammandrabbningar mellan israeliska styrkor och palestinska demonstranter vid gränsen mellan Gaza och Israel. Nya oroligheter bröt ut vid gränsen på lördagskvällen och minst elva palestinier uppges ha skadats, skriver Dagens Nyheter, bakom betalvägg.  

Palestinsk pojke död är alltså huvudrubriken och terrorhandlingar beskrivs som gränstumult.

Israels försvarsstyrkor har en lite annorlunda syn än DN på ”gränstumultet”. Även TV4 Nyheterna vänder på ordningsföljden och rapporterar att det uppstod oroligheter vid gränsen sedan en palestinsk pojke dödats…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Palestinsk pojke död efter gränstumult i Gaza

  1. Socialisterna på DN och Tv4 fortsätter sin propaganda trots att fakta redan finns ute som motbevisar dem. Det tyder bara på vilken hybris de har.

    16
  2. det är ju väldigt konstigt att judarna inte bara öppnar eld med allt dom har. detta är ju igentligen en alldeles utmärkt möjlighet att sopa rent. det lär inte bli lungt i värden röv hål om man inte rensar ut bland lössen?

    21

Kommentera