Jurist injicerade blod i färdig mat

BROTTSLIGHET. En 37-årig man, Leoaai Elghareeb, anklagas och har häktats för att med sprutor ha injicerat blod i matvaror i tre London-affärer. Juristen Leoaai Elghareeb greps efter att gick in i en butik i Waitrose i Hammersmith, ett område i västra London och började ”kasta runt” sprutor fyllda med blod och injicera dem i livsmedel, enligt åklagaren, skriver The Guardian.

Leoaai Elghareeb Bild: Polisen

Elghareeb, som bor nära butikerna, åtalas för att ha förorenat eller förstört matvaror i minst tre butiker, han nekar till anklagelserna. Nästa domstolsförhandling är planerad till den 24 september. Polisen har uppmanat kunder som köpte produkter i de tre butikerna på onsdagskvällen att slänga dem.

-Pettersson undrar med tanke på mannens namn om det är ett psykfall eller en terrorhandling av en muslim. Fast det är nog ingen större skillnad på psykisk sjukdom och fanatiska muslimer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Jurist injicerade blod i färdig mat

 1. En av dessa högutbildade, som Svenska regeringen så ivrigt välkomnar att bli svenskar. Ett av de oönskade invandrarfenomen, som var en av anledningarna att britterna gick ur EU. Jag hoppas på swexit snart. EU ska hålla sig till samarbete för varor, handel, industri och egna medborgare. EU ska inte propagera eller påtvinga medlemsländer speciella politiska ideologier.

 2. ja det vore intressant att få veta motivet kan det vara en militant vegan.. eller en efterbliven bög som tror att han kan sprida hiv p dyligt sätt. rubriken ger mer frågor än svar

  33
  • Jag skulle verkligen vilja veta vad det är för blod som injieserades. Var det hans eget blod och i så fall är han smittad av någon sjukdom som t.ex aids? Grisblod? Om det var grisblod så kan det vara för att djäklas med muslimer och judar. Det kan också vara sabotage om det inte var tänk att han skulle åka fast.

   15

Kommentera