Stäng

”Svensk” man skjuten till döds av norsk polis

NORGE. En 34-årig ”svensk” man har skjutits ihjäl av norsk polis, skriver VG. Händelsen inträffade i den norska staden Sarpsborg, en dryg timme från Oslo, under lördagen. Den ”svenska” mannen ska hotat en annan man med kniv på ett vandrarhem. – Både han och offret var boende på Tuneheimen vandrarhem, men ingen nära relation mellan de två har avslöjats, skriver norsk polis i ett pressmeddelande.

När mannen som hotades flydde från vandrarhemmet följde den svenska mannen efter. Det var då skotten avlossades. – Baserat på den information jag har i fallet nu finns inget som tyder på att polismännen kommer stängas av, säger polismästaren Geir Solem till VG.

Polisen har förhört vittnen och specialenheten för polisfrågor kommer nu att utreda skottlossningen.

-Pettersson konstaterar att det skiljer sig lite i medias rapportering och att vi nog kan konstatera att det som vanligt inte vara en svensk…

 • I svenska medier står det att en svensk har dödats…
 • I norska medier står det att en svensk medborgare dödats…
 • I Resett.no står det att mannen var svensk medborgare med bosnisk bakgrund boende på vandrarhem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “”Svensk” man skjuten till döds av norsk polis

 1. Bosnien över 55% muslimer, vilka flyr för att få ett bättre liv?
  Om det var en invasiv svensk, så månge takk Noreg.

  23
  1
  1. Efter utrensningarna under inbördeskriget är det väl närmare 85% muslimer i Bosnien. De mördade alla kristna de kunde, speciellt de utländska jihadisterna som var där bara för att mörda kristna.

 2. kan vi inte hyra in lite norska poliser. då kanse vi får bukt med sjutningar och sprängningarna.
  dessutom sliper vi kanse deśa knäböjande kärringar utkläda till poliser. det finns en förmögenhet på att spara in på kakor och saft här

  45
 3. Det verkar vara en Stefan import som fick känna på riktiga poliser som agerade fort o snabbt och inget jävla daltande Heder åt Norska politi…..

  51
 4. Inga knäböjningar, ingen bjud-pizza, inget tjafs. Problemet löst snabbt och effektivt. Tack till de norska RIKTIGA poliserna.

  72
 5. Man vill ju gärna veta om våldsverkaren är ”svensk” eller han är svensk. Det är stor skillnad!

  54

Kommentera

%d bloggare gillar detta: