Stäng

Den eskalerande kriminaliteten beror på vår tandlösa lagstiftning!

INSÄNDARE. Den som i den egna bostaden får besök av gäster som efter en stund börjar vandalisera samt hota och misshandla andra besökare slänger förmodligen ut dessa personer. Få som drabbats av detta scenario lär knappast ha ägnat några djupare tankar över dessa fridstörares vidare öde efter det att de blivit utslängda på gatan.

Steget Efter

Frågan på det måste därför bli: -Varför agerar då inte Sverige på samma vis?
Varför slänger inte landet Sverige ut de våldsverkare och vandaler som sökt sig hit, varför oroar sig den svenska statsmaktens representanter för dessa oönskade personers vidare öden vid en eventuell avvisning?

Sedan när blev utvisade främmande och bevisligen kriminella elements vidare öden Sveriges och dom svenska skattebetalarnas ansvar?
Den som anser att Sverige tillhör alla borde ju då själv föregå med gott exempel och alltid lämna dörren till den egna bostaden olåst.
Varför värna och skydda personliga ägodelar när man samtidigt förordar och driver på för att våra samlade tillgångar ska ges bort till vilt främmande människor?

Varför finner vi oss i detta eviga daltande med kriminella främlingar som i ärlighetens namn inte har minsta kopplingar till vårt land?
För 450 år sedan var Sverige en fruktad och respekterad stormakt, idag så klarar vi inte ens i fredstid av att freda vårt lands territorium från utländska tiggare och yrkeskriminella utlänningar!

Bristen på radikala åtgärder för att stävja det nu eskalerande våldet ursäktas och förklaras alltid med vår lagstiftning.
Kriminella ungdomar kan inte fängslas, invandrade våldsverkare som förärats ett svenskt medborgarskap kan inte utvisas, somliga kan inte utvisas på grund av det bristande säkerhetsläget i deras hemland, andra avvisningar inte kan verkställas på grund av att den utvisades hemland vägrar att ta emot personen i fråga.
Och så här rullar det på.

Utländska främlingar från när och fjärran kan hur lätt ta sig in i vårt Sverige, samtidigt som vi bevisligen saknar förmågan och redskapen för att bli av med dem som vi finner vara ohanterliga och oönskade!
Hur kan våra ansvariga politiker acceptera att vår egna bristande lagstiftning i tid och otid sätter stopp för sunt förnuft?

För att få ordning på vårt land så krävs en mängd grundlagsförändringar.
För det första så måste personer under 18 år kunna spärras in i kriminalvårdens regi.
Vidare så krävs det lagändringar som gör det möjligt att dra in det svenska medborgarskapet för grovt kriminella personer, vad är det för mening att lägga resurser och skattemedel på kriminella främlingar?

Varför inte riva medborgarskapet och låta dom sitta av sina fängelsestraff i sina hemländer?
I Singapore som är ett av världens mest mångkulturella länder finns det i princip ingen kriminalitet, förklaringen till det är lika enkel som logisk.
För det första så ser inte rättsstaten där mellan fingrarna, utan brott bestraffas.
Om en invandrare eller gästarbetare begår ett brott så utvisas hela familjen, detta gäller även om deras minderåriga barn snattar eller repar en bil med mera.
Med en lagstiftning som den i Singapore så hade samtliga våra gängkriminella ungdomar varit inspärrade eller utvisade sedan länge.

Sanningen är ju även att EU-länder som Danmark och Österrike har en mångdubbelt strängare lagstiftning mot så väl inhemska som invandrade brottslingar varför just Singapore inte tvunget behöver vara våra lagstiftares förebild.
Oavsett vilket så måste dock våra lagar anpassas så att statsmakten förmår att få bort ungdomar som skjuter med skarpladdade vapen, spränger hus och bilar i luften och sätter hela stadsdelar i skräck!
Eftersom det är en stats främsta skyldighet att skydda dom egna medborgarna så måste våra ansvariga beslutsfattare få våldsverkarna att försvinna från våra gator och torg.

Johnny Hornbrink SD

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Den eskalerande kriminaliteten beror på vår tandlösa lagstiftning!

 1. Att slöddret inte slängs ut, Riksdag och Regering fattar inte beslut till att lagar justeras så detta kan ske. De som beslutats bli utvisade, utvisas inte p.g.a. myndigheter utan förmåga eller intresse.

  Vi behöver snabbt en Regering och Riksdag som radikalt ändrar de nu rådande slappheten!

  24
 2. Sverige är utsatt för landsförräderi av socialdemokraterna. Meningen är att importera, om möjligt, ännu mer korkade väljare, än de vanliga zombieväljarna. De sistnämnda håller på att dö ut och deras zombieavkomma är inte tillräckligt stor för att säkra tillgången till köttgrytorna. Följaktligen begår socialdemokratin det ultimata sveket mot landets ursprungliga medborgare. Tiden för att få stopp på vansinnet, håller på att ta slut. Alla som deltar i deras svek, måste ställas till svars.

  29
 3. det är så att staten har skyldighet att skydda sins medborgare. och det gäller alla typer av hot och förföljelser…
  och det är onte en framkolig väg att importera diverse knarkhandlare jihadister eller andra typer av lönmördare . för att sen ge dom put pas medborgarskap . och påstå att dom är svenskar . det är en löngn dessa jihadister är soldater i det land som invaderas av usa sverige eller andra stater som är intresserad av att kolonisera andra stater ..
  det intressanta är att dessa stater skickar fotfolk till dom invaderande staterna för att försvåra anekeringen ..det är den direkta orsaken till att det att det förekomer sjutningar sprängningar och andra åtgärder ..resultatet är fult synligt i afganistan det tog mindre än två dagar innan kabul huvudstaden föll . då det vissade sig att usa intresse var mera att hämnas på usam bin ladin. när man var klar med det då åker man hemoch lämnar resten av skiten till andra stater där man har statschef som har ett IQ som ljumet vatten får sitta med exstrema problem och lidande.

  16
 4. Uppehållstillstånd och medborgarskap som borde vara något eftersträvansvärt som kräver en insats av individen delas ut som leksaker i Corn Flakespaket.

  Till att börja med ska vi inte släppa in några fler orcher. Om vi ändå ska göra det är det med tidsbegränsat tillfälligt uppehållstillstånd. När man betalt säg 10 basbelopp i skatt kan man få permanent uppehållstillstånd med villkor. När man betalt 20 basbelopp i skatt, skrivit godkänt på högstadiets svenska och samhällsorientering kan man få villkorat medborgarskap. Docj är antalet medborgarskap begränsat och delat ut i prioritering efter inbetald skatt, betyg och efterfrågan på arbetsmarknad. Släktingar kan få komma då den asylsökande är etablerad, närande och kan försörja dem. Dock är antalet tillstånd för anhöriginvandrare högst begränsat. Har man inte lyckats med att utbilda sig och skaffa arbete efter säg fem år så får man återvända.

  48
 5. Varför inte se på hur världens alla skurkstater får för dem oönskade individer att nattetid hämtas upp för att sedan aldrig återfinnas!
  Jag säger inte att detta är rätt, men om detta är enda sättet att freda oss från yrkeskriminella element så är det inte helt fel!

  45
  2
   1. Inte tvunget men radikala åtgärder skulle garanterat få vårt Sverige att bli ett bättre land att leva i!

    41
    2
 6. Håller med Pettersson i varje ord.

  Sverige är ju sålt av socialdemokraterna till
  muslimerna genom kontraktet från 1999!
  Där finns svaret på alla frågorna!

  Blir vi nästa Afghanistan?

  Varför agerar inte våra kvinnor som ”Me too”?

  Tacksam att jag är så gammal !

  57

Kommentera

%d bloggare gillar detta: