Starbrink (L) vill hindra SD-inflytande

DEMOKRATI. Anna Starbrink (L), Stockholms sjukvårdsregionråd, kommer att kandidera till riksdagen vid valet nästa år, rapporterar SvD. – Jag vill vara i den nationella politiken för att driva viktiga liberala frågor. Men också säkra att vi får så mycket inflytande som möjligt så att SD:s påverkan blir så liten som möjligt, säger Starbrink.

Anna Starbrink Bild: Liberalerna

Starbrink är en av flera liberala politiker som öppet kritiserat partiledaren Nyamko Sabuni efter beskedet att partiet öppnar upp för att samtala med SD.

-Pettersson säger att Starbrink och hennes parti är inte i det läget där de kan ställa några som helst krav. I dagens Sifomätning fick Liberalerna 2,7 procent och SD 20,5 procent.

En riktig demokrat borde tycka att det är rimligt att varje parti får inflytanden efter antalet väljare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Starbrink (L) vill hindra SD-inflytande

 1. Ärv hon möjligen släkt med Beppe Starbrink på SVT? I så fall ser vi kopplingen mellan Media och politiker som media borde bevaka.

  Det säger en hel del om hennes förstånd när hon vill utestänga dem som inte varit med på alla vansinnigheter som gjort Sverige till det ghetto som det blivit? Kan det vara verkligheten och sanningen om deras misslyckade politik som är så farlig ??
  Dom säger sig vara för Demokrati, men vill utestänga över en Miljon väljare från inflytande?

  13
 2. ja det är aldeles utmärkt att att hon kandiderat särskil om hon och hennes part åker ut medhuvudet först..det tråkiga med denna idiot är att det är dåna dom hon dom gör att L faktiskt hamnar på den politiska sopphögen med libilismens vurmande för kriminalitet och droghandel. saknad av ingen.

  • Annie! Annie!..här är jag. En liberal som redan lobbar för en comeback i centerpartiet efter valet, i sann odemokratisk anda.

   10
 3. Det som gör ett uttalande som detta så komiskt är att det alltid är vi i SD som ska utestängas från allting, vi har ju aldrig fått något som helst nationellt politiskt inflytande.
  Utestäng istället S och MP från alla maktpositioner för all framtid!
  När Sverige nu ordagrant brinner upp och sprängs sönder så ser vissa SD som problem nummer ett, hallå vakna!

  35
 4. Dängrot
  Du har missuppfattat parlamentarismen man pratar med vem man vill.
  Dock :
  Om C la ett förslag om att höja pensionen för 80 plusare med 2000 i månaden skulle jag uppskatta om de pratade med SD och fick dem med sig.

  14
  1
 5. Nicklas
  Det finns inga fascister i riksdagen, att skriva så som du gör inger inte förtroende.

  5
  11
  • Konstigt, för det har du ju aldrig sagt när SD kallats just detta Epitet i både Riksdag, i debatter och övrig Media. Varför har du inte reagerat då??

  • Miljöpartiet har uttalat sig som fascister, Vi bör sluta med val det är bättre att en elit styr

 6. Pettersson
  Du som är beläst, men borde veta att den som skapar en majoritet i riksdagen bestämmer..
  Eller ska vi ha en samlinhsregering där alla bestämmer. I sådana fall har vi ingen opposition jag och det vore olyckligt.

  9
  8
   • Anna Starbrink, vilket skämt…. Har ni sett henne intervjuas i TV, hon kan ju inte ens titta rakt in i kameran. Utan ögonen far runt på alla ställen utom in i kameran. Det är ju bra att hon kandiderar till riksdagen, jag menar, då slipper vi henne framledes…..

    10
 7. Fascisten Starbrink sitter i fel parti. Majoriteten av fascisterna är samlade i sitt gamla vanliga parti Centerpartiet.
  Skulle bli förvånad om Starbrink finns på listan nästa år om Liberalerna är seriösa med att ta sig tillbaka till det konservativa blocket.

  26
  1
 8. Hur skall man kunna försvara den demokratiska ordningen om man har som avsikt att inte prata med folk ?
  Man må väl hoppas att de åker ut ur riksdagen så fort som möjligt !

  39
 9. Synd om henne Hon lever i en fantasivärld
  Björklund sänkte det partiet och väl desamma, de har gjort sitt.

  47

Kommentera