Stäng

Använder Sveriges feministiska regering sharia-lagar?

ISLAM. Vi har skrivet en hel del om den syriske unge mannen Al-Ali som fick 840.000 kronor i skadestånd trots att han kidnappat, torterat och våldtagit två kvinnor ett flertal gånger.

Sharialagarna är inte nådiga mot kvinnor. Enligt islam så är kvinnor värda betydligt mindre än män. Frågan är om rättsstaten Sverige är så mycket bättre.

I Sverige får en våldtäktsarab dömd för kidnappning, tortyr och grymma våldtäkter 840.000 kronor i skadestånd! Det är i runda slängar tre gånger så mycket som de kvinnliga offren, som fick 275.00 kronor och 225.000 kronor, tilldelat i skadestånd. En rättspraxis som kan tänkas falla det talibanska styret i Afghanistan i smaken.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Använder Sveriges feministiska regering sharia-lagar?

 1. Hur är det möjligt att socialdemokraterna kan skriva kontrakt med muslimska brödraskapet om Sverige och det svenska folkets framtid.
  Om det nu finns ett sådant kontrakt så har sossarna agerat precis som om Sverige är deras land, samma sak vore om jag sålde någon annans bil utan att kontakta ägaren. Detta måste man utreda grundligt, för det kan omöjligen vara lagligt att ett politiskt parti säljer delar av makten i Sverige.

 2. – men, det kan väl inte finnas någon kvinna som röstar på socialdemokraterna?

  – och varför är det inte någon som yttrar sig om kontraktet som socialdemokraterna har med muslimerna?

  Det saboterar ju Sveriges framtid!

  Är det för svårt att läsa?
  Innehåller det för svåra ord?

  Kontraktet finns ju – och det gäller!
  Det ger muslimerna maktpositioner
  i Sverige!

  LÄS KONTRAKTET !

 3. Verkligheten är att det är gärningsmannen som skall betala direkt till offret, vilket är lika lätt som att lugga en skallig!

  Dessa 500000:- skulle naturligtvis tas ur fonden ”lönande längre fram” för den är väl välfylld, tror ni mig inte så fråga punktsvetsaren

 4. Ja om inte Svenska folket tar den sista chansen att bli av med skadedjuren
  som styr landet idag, vid valet 2022, så kan vi nog räkna med att landet är helt förlorat,
  vi ses idag som Europas idioter för den politik som förts i 20 års tid, och det är inte konstigt alls!

  22
 5. JA, SOCIALDEMOKRATERNA ÄR DUKTIGA PÅ FÖRNEDRA OCH FÖRSTÖRA FÖR SVENSKARNA OCH SVERIGE.

  Bara en superidiot röstar på partier som vill ha mer av detta.

  Röstar DU på Socialdemokraterna!?

  24
  4
 6. Karlen verkar dessutom inte ens vara ”arab”. Ser ut som en Berber från Algeriet/Marocko. Han är dessutom sannolikt över 40 år gammal på väg mot 50. Man skall inte låta lura sig av en berbers kortväxthet att tro att de är typ 15-16 år. Skall vi gissa att hans försvarsadvokat är en av medlemmarna i vänsterextrema juristnätverken Hilda, Ruben, Ida eller Legal Lady och åtminstone lagmännen också är medlemmar. Kanske advokaten dessutom är invandrad arab?

  En av de projekt dessa vänsterextremer har i uppdrag av sossarna att genomföra, är att sakta konvertera svenska lagars tillämpningar till sharia. Så småningom kommer sossarna att säga att tillämpningarna numera är så lika sharia att det är lika bra att helt införa sharia – d v s fritt fram för allt våld från muslimska män mot den icke muslimska befolkningen. Icke muslimska kvinnor görs till fritt sexuellt villebråd.

  46
 7. Det sänder en signal till de afghaner som förväntas komma hit. Kom till Sverige våldta och bli rik!

  61
  1
 8. Men var är den annars så högljudda feministrörelsen? Om detta hade varit
  en Svensk vit man som betett sig så hade dom gått i taket, men nu håller dom
  käft? Antingen önskar dom ett ännu värre kvinnoförtryck än det dom brukar
  gapa om, men jag tror att många av dessa gaphalsar är stora hycklare!

  73
 9. Svenska regeringen har gått muslimerna till mötes med allt de räcker fram, de började lite försiktigt att fråga efter halal slaktat kött i skolorna efter det kom de på att deras ungar lärde sig för lite från koranen och de startade de koran skolor precis enligt listan på teckningen. Snart kommer de att kräva utav socialdemokraterna att kristendomen ska bytas ut mot islam, sen ska vi svenskar underkasta oss den muslimska läran, de vill ta ifrån oss vår frihet och den demokratin som fortfarande finns kvar. Enkelt beskrivet så säljer socialdemokraterna, MP och centern ut oss till ett folk som vill ta oss tillbaka till tiden innan Hedenhös.

  65

Kommentera

%d bloggare gillar detta: