Två personer skjutna i Oslo

VÅLDSVÅGEN. Det verkar som Norge och Oslo fått en släng av den svenska ”smittan”. Två personer sköts i går kväll på en tunnelbanestation i Olso. – Vi fick larm klockan 20.15 om att det sköts inne på Sköyenåsens T-bana. Där fann vi en person som var skjuten och kort därpå en person till, säger vakthavande befäl Sven Christian Lie.

Den misstänkte grips. Skärmdump, TV 2.

Den ene är allvarligt skadad, den andre lindrigt. En man i 30-årsåldern har gripits i samband med skjutningen.

-Pettersson ser att Document.no skriver att de två skjutna har invandrarbakgrund och att den gripne är en ”vit” man. Om den gripne är etnisk norrman eller östeuropé framgår inte men han verkar väldigt mörkhårig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Två personer skjutna i Oslo

  1. Tydligen har också Norge samma problem med sitt NRK som vi med SVT.
    Ser att knivstikking, skjutningar mm är relativt frekvent även i broderlandet, de har också med oss nordbor ej kompatibla
    figurer i sina led.
    Undrar om vi någon gång får höra att Ali Abachas vinner 50 km i Holmenkollen.

  2. Kanske ”svenskar” som gjort upp i Oslo. Precis som ”svenskar” blivit arresterade i Spanien för grov narkotikasmuggling och brukar skjuta på varandra på gatorna där nere.

Kommentera