Stäng

Hög tid att se över narkotikapolitiken

BROTTSLIGHET. Sverige har EU:s högsta narkotikadödlighet. Samtidigt spenderar vi enorma resurser på att bekämpa drogerna. Politiken har aldrig utvärderats ordentligt. Det är hög tid att göra det nu, skriver polisen Niklas Lindroth på SvD Debatt.

År 2002 sa nuvarande justitieministern detta…

Lindroth skriver att vi i Sverige inte vet särskilt mycket om vilka effekter narkotikapolitiken har på narkotikaanvändandet och frågar sig hur vi vet att vi är på rätt spår. Han menar att utvärderingen måste vara ”förutsättningslös och heltäckande” och utreda hur vi hamnade i den här situationen.

-Pettersson säger att Sveriges regering inte är direkt framstående på konsekvensutredningar och det gäller inte bara narkotikapolitiken…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Hög tid att se över narkotikapolitiken

  1. Afghanistan, världsledande på cannabis och opiater och 10 000-tals unga män som flytt till Sverige utan utbildning och förmodligen narkotikalangare. Lägg ihop det får ni se vad det blir.

  2. Ja och om ungefär ett år är vi förhoppningsvis fri från alla i Sossepartiet, sen tar det minst 25 år att rensa ut alla deras politiskt tillsatta figurer på alla viktiga platser i landet, därför
    måste Tjänstelagarna införas igen, det ska fan inte få gå till så att som idag att en person kan flyttas från plats till plats bara för att man är utrustad med partibok i sossepartiet!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: