Stäng

Politiska beslut ligger bakom

Varför skjuts det mer per capita i Sverige än i övriga EU? Varför ser kriminella stöldligor från Östeuropa Sverige som ett smörgåsbord? Varför har Sverige tagit emot fler asylsökande per capita än andra länder i Europa?

Frågorna är många och från politiskt håll vill man inte gärna ge raka svar.

Varför vill inte de politiker som kämpar för öppna gränser erkänna att kriminella är de som tjänar mest på dessa? Jo, från politiskt håll menar man på att arbetspendlare, studerande och turister utgör en majoritet av de som rör sig över gränserna och då måste man göra det så enkelt för dessa som möjligt. Naivitet kallas det.

Varför smugglas det vapen och droger över våra gränser som aldrig förr? Jo, därför att man dragit ned på anslagen till tullen och gränspolisen just p.g.a. de öppna gränserna. Det kallas visst att prioritera.

Hur är det möjligt att terrorister, grovt kriminella och bidragsfuskare anlänt till Sverige i mängder? Jo, därför att politiker till höger och vänster försökt lura i det svenska folket att alla som anländer hit som asylsökande är hederliga individer som inget hellre vill än att bidra. Naivitet i kombination med okunskap och propaganda.

Hur kan nyanlända roffa åt sig miljarder från statskassan genom att medvetet fuska till sig bidrag redan första dagen på svensk mark? Jag tänker osökt på norsk-somaliskan Amal Aden som avslöjade ett omfattande bidragsfusk bland somalier i Norge. ”Redan innan somalier kommer till Norge har de goda kunskaper om det norska trygghetssystemen och hur man utnyttjar dessa.”. Den svenska godheten och naiviteten är de två faktorer som möjliggjort detta i vårt land.

Varför har makthavare inte sett detta komma? De har sett det komma och är mycket väl medvetna om de ödesdigra konsekvenser detta fått för det svenska samhället. Att man inte agerat beror på att det primära målet för riksdagens partier är att hålla SD borta från allt inflytande och SD är de facto det enda parti som varnat för konsekvenserna av svensk migrationspolitik. De har av den anledningen fått en massa epitet kastade på sig och inte sällan har medierna bistått i svartmålningen av det parti som trots det har stöd av cirka 20% av Sveriges medborgare.

I Kvartals fredagsintervju behandlade man senast del 2 i serien om gängvåldet i Sverige. Joakim Söderström som är f.d. polis och numera vd för Säkerhetsbranschen, hymlar inte. Det är politiska beslut, naivitet och sänkta krav som satt Sverige i den här situationen. Väl värt att lyssna på.

7 reaktioner på “Politiska beslut ligger bakom

 1. @Dissidenten.
  Avseende ”Kom ihåg: Förtids rösta Inte – Det Är ett utmärkt sätt för valfunktionärerna att fuska”!
  * Din varning bör alla alternativmedia lägga ut på första sidan från och med idag till dess valet är över.

  Här autentiskt exempel på valfusk på ett postkontor i Sverige.
  Jag stod vid företagskassan och bredvid var inlämning av valkuvert och ”min kassörska” lämnade för att kassörskan bredvid högljudd krävde att en man och kvinna valkuvert inte skulle vara slutna och rev demonstrativt upp kuverten.
  Det blev mer än högljutt och röstmottagarens dialekt gjorde att jag trodde jag hörde fel ” när hon högljudd sade till paret: Kuverten ska vara öppna punkt slut men paret krävde tillbaka sina röstsedlar och fler och fler förtidsröstare anslöt och ställde sig på parets sida och efter 25 minuter började parkeringstiden rinna ut så jag lämnade postkontoret.

  Jag berättade om händelsen för en god vän som vid vid tidpunkt sedan flera årtionden var en högt uppskattad rikspolitiker (M) och han beslöt att nästa dag följa med och när samma scenario utspelade sig i ”valkassan” blandade han sig i och samma röstmottagares dialekt gjorde att det enda som säkert uppfattades var ”order uppifrån” och till slut ringde en annan förtidsröstare polisen.

  Företagskassörskan ville inte lämna ut den summan pengar inför alla upprörda förtidsröstare så hon bad mig följa med in på kontoret och när vi passerade rummet bredvid låg öppnade kuvert och röstsedlar på bordet så jag tog mina pengar och hämtade rikspolitikern som också såg det och kontaktade direkt både sitt parti M och högsta ansvarig för Posten men båda la locket på och då kontaktade han flera medier men de skrev inte en enda rad.
  En kort tid senare bytte han politiskt parti och från att i flera årtionden varit en av också sina rikspolitiska motståndare högt uppskattad trovärdig rikspolitiker, karaktärsmördares han i trycksvärta.

  Av Dissidenten: Kom ihåg: Förtids rösta Inte. Det Är ett utmärkt sätt för valfunktionärerna att fuska” bör alla hörsamma och enkelt är att via internet uppdatera i alternativa medier publicerade antal artiklar med erkänt valfusk om V politikern med dotter som på Facebook skryter med att de som slängt SD valröster.
  Mvh.

 2. Om hur Socialdemokraterna har skapat den djupa staten.
  Socialdemokraterna har med en mängd olika sid-organisationer och tillsammans med Svenska kyrkan bildat en maktbas, – en maktbas som har en lång historia med Muslimska brödraskapet, ”en skrämmande utveckling som kommer att bli svår att förändra vid ett eventuellt maktskifte”, skriver Lars Hässler i en grundlig genomgång (i Det Goda Samhället).

  Artikeln har 23 tänkvärda kommentarer, t.ex. denna:
  ”Vad händer i en demokratisk nation när dess första, andra och tredje statsmakt slår sina påsar ihop? När landets styrande i alla lägen får bifall och gillande inte bara av en korrupt press, utan även av en rutten rättsapparat och statsförvaltning”?

  ”Den djupa staten – sossarnas kidnappning av Sverige”:
  https://detgodasamhallet.com/2021/05/12/lars-hassler-den-djupa-staten-sossarnas-kidnappning-av-sverige/

  21
 3. Anledningen till att dagens Sverige ser ut som det gör är:
  1. Socialismens nära anknytning till kriminella kretsar. Man är beroende av det importerade utomeuropeiska packet.
  2. Den oerhört IQ-dränerade samlingen i Rosenbad. Om detta är allt av intelligens som kan skakas fram, är mänskligheten mycket illa ute. Det är då tveksamt om någon kan cykla utan stödhjul,om 25 år.
  3. Den socialistiska valboskapens, zombieliknande agerande. Frågan är om de överhuvudtaget kan tänka själv. Jämför med när du diskuterat med en sosse. Helt blockerad!
  Resultatet av detta ser vi varje dag och det kommer att eskalera. Råttorna i Rosenbad, är mycket väl medvetna om detta. Därför gör man allt för att ”hänga” kvar och förstöra för/tokbeskatta medborgarna, väl medvetna om den väntande valförlusten. Därefter kan man kasta skit på den nya regimen inför nästkommande val. Det är alltså en långsiktig strategi från Socialdemokratin, för att i framtiden kunna återkomma i maktställning.
  Kom ihåg. Förtidsrösta INTE. Det
  Är ett utmärkt sätt för valfunktionärerna att fuska! Kommer att redogöra för det när valet närmar sig.

  20
 4. Det enkla svaret är att det sitter idioter i riksdag och regering som ska avsättas
  så fort som möjligt innan precis allt har gått åt helvete då är det försent att vakna.

  30
 5. Svenska tullen lägger sin tid på administration eftersom man får mer pengar till fler administratörer av skattebetalarna om man inte lyckas uppnå resultat. Så det är inte en brist på resurser, det är en ledning som ska sparkas och en myndighet som ska göra sitt jobb istället för att administrera sig själva.

  Svenska tullen har 2294 medarbetare och gjorde 94 000 fysiska kontroller under 2020. Det är 41 kontroller per medarbetare under ett år, eller knappt 1 kontroll per anställd per arbetsvecka. Man har dessutom genomfört 4100 kontroller av importdeklarationer (1,8/anställd/år) och 440 av dem ledde till efterdebitering om totalt 250 mkr. Totalt hanterades 4 846 000 import- och transitdeklarationer.

  Norska tullen har 1529 medarbetare och gjorde 224 531 fysiska kontroller vid gränsen under 2019, 15% med ”treff”. Det är 146 kontroller per medarbetare under ett år, eller knappt 3 kontroller per arbetsvecka. Man har dessutom genomfört 129 000 kontroller av importdeklarationer (84/anställd/år). Totalt hanterades 6 504 000 importdeklarationer.

  Dvs, norska tullen är oändligt mycket mer effektiv än den svenska.

  27
 6. Sverige är slut det finns ingen återvändo oavsett vad politiker i Riksdag och Regering tar sig till, det krävs totalstädning inom ALLA myndigheter för att få bort ”genusinfluenserna och känslomänniskor från inflytande och sina poster vilket aldrig kommer att ske eftersom de skyddar varandra.
  Följden blir så småningom inbördeskrig med dess följder.

  30
 7. Det finns inga ursäkter Sverige.
  Alla svenska politiska partier utom SD bär ansvaret.
  Inte mycket att vara stolt över.
  Och ni som är skyldiga till detta misslyckande som kostat många människors
  liv bör skämmas.
  Sverige är numera en terrorstat som dagligen har skjutningar och mord som
  ett resultat av invandringen.
  Det är så bedrövligt att det fortfarande finns dårar till politiker som försvarar detta.
  Det kommer aldrig gå att få stopp på invandrarproblemen i Sverige.
  Sista chansen är sverigedemokraterna, för det krävs riktigt hårda tag nu.
  Det har gått alldeles för långt med allt daltande.

  48

Kommentera

%d bloggare gillar detta: