Stäng

Afghanistans Presiden Drar

Man undrar lite över Afganistanska män, vuxna män, som borde försvara landet, kallar sig barn och lever på socialen i Sverige. Gratis gymnasiestudier, mycket måttlig andel som klarar studierna. När den muhammedanska gruppen Talibanerna börjar röra på sig, så kapitulerar de direkt. Presidenten drar! Å västerlandet med USA i spetsen har utbildat dem å pumpat in fabulösa summor i landet under 20 år. Talibanerna skjuter ett par skott å hela landets så kallade försvar, ger upp direkt utan nämnvärt morstånd!

Hur mycket pengar har Svenska skattebetalare betalat för att hjälpa till att få ordning på landet ?? PRAKTFIASKO! Hur mycket pengar har presidenten snott med sig ??

De riktigt stora förlorarna torde dock vara de Afghanistanska kvinnorna !!

15 reaktioner på “Afghanistans Presiden Drar

 1. Det gjorde den Tunisiske ”ledaren” redan när den arabiska våren inleddes… jag arbetade i Tunisien då och flydde ur landet med kulorna vinande om öronen en halvtimme efter diktatorns plan fullastat med guld hade flytt. Det är som vanligt… ledarna flyr och skor sig själva… precis som våra kommer att göra när sammanbrottet kommer i vårt land. Vi har fortfarande en möjlighet… och det är att väcka vikingen i oss och kasta ut skiten ut ur vårt land…

  18
 2. Att ge ett land med fel regering hjälp nyttjar ingen, 20 år av bistånd för att de skulle kunna skydda sig mot Talibanerna blev inget av Presidenten och hans närmaste flyr.
  Som vanligt är det råttorna som flyr först då skeppet är på väg att sjunka.

  17
 3. The proud swede
  Du förtalar ditt land och den riksdag folket har har valt. Du springer iväg och ditt enda vapen är förtal av vårt folk, inte ens de olika kommunistiska partierna på sextiotalet förtalade oss lika grovt, trots att de hittade på lögner hela tiden. Nu är de nästan borta, men samma sorts folk fortsätter sitt klagande och och splittrar vårt land, de bittra tar aldrig slut, men de kommer alltid i Sverige att vara en liten och höljudgrupp, men få orkar lyssna på förtalet .

  1
  21
 4. Är det någon som vet ifall Afghanistan är en delstat till Sverige? Eftersom
  media här lägger ner stora resurser på detta land som på sin höjd bara
  intresserar just Media???

  35
  1. Tony, enligt Svenska Dagbladet, så är Afghanistan en delstat till Sverige, – ett minst sagt häpnadsväckande påstående av Svenska Dagbladets skribent och kolumnist; Jenny Nordberg, som också påstår att Sverige har berikats av ”en ung utbildad generation afghaner”. För övrigt skriver hon på Twitter (apropå Ann Lindes besked om fullskalig evakuering av svenska ambassaden): ”Inklusive lokal personal och tolkar, låter det som. Snyggt Ann Linde. Hoppas deras familjer fick komma med också. ❤ ”

   Samnytt: ”SvD: Afghanistan är en del av Sverige”
   https://samnytt.se/svd-sverige-ar-en-del-av-afghanistan/

   (Jenny Nordbergs ovanstående tweet):
   https://twitter.com/nordbergj/status/1426903385010319363

 5. Genomfegt folkslag. Duger inte till något vettigt. Stora i truten när de ingår i en större grupp. Inte värda att belöna med uppehållstillstånd. Uttrycket ”Alla människors lika värde”, motbevisat!

  39
  1
 6. Bara ett tecken på hur fega dessa ökensoldater är, deserterar så fort de blir lite het om öronen. Så kommer de hit och vill leva lyxliv på vår bekostnad dessa fega kräk. Jag blev ännu mer förbannad när jag hörde att nu ska regeringen fylla landet med nya afghaner, precis som de första inte var nog.
  Detta skämt till regering de borde vara straffbart att göra som de gör mot vårt land. Men som vanligt i Sverige får vi ta det i små etapper innan vi vinner tillbaka vårt land.

  43
  1
 7. Gnäll inte, det är inget enhetligt land.
  Dra bort bistånd och isolera landet, så småningom upphör invånarnas tålamod.
  Afganerna har krigat så länge och kastat ut Sovjet, de kommer nog också att småningom begränsa talibanernas inflytande.
  ”fega” nej, skulle vi kunna kasta ut ryssarna, tveksamt.

  1
  35
  1. Kolla historien. Inte afghaner som slängde ut ryssen. Propagandaministeriet verkar ha dålig koll!

   24
 8. Tänk om vi bara kunde sköta om Sverige och strunta i detta hopplösa land Afghanistan.
  Precis lika hopplösa som Palestina/ Israel, kommer aldrig bli någon ordning där.
  Nu när dom kört Sverige i botten, kanske det vore på sin plats att försöka få ordning
  här hemma och strunta i dessa hopplösa länder.
  Dom har krig i blodet, det märks tydligt på dom som kommer hit.
  För som dom säger dom vill slippa krig men fortsätter kriga i Sverige.
  Vi har kastat så mycket pengar i sjön så nu räcker det.

  49
 9. De är väldigt duktiga på att våldta barn, flickor och kvinnor, kanske en och annan pojke. Det behärskar afghanska pojkarna och männen till fullo med pedofilpartiets och de övriga i 7 klöverns godkännande, de som släppt in dem och tillåter dem att stanna. De gör inget åt offren utan belönar de s.k afghanska barnen med mina pengar.

  48
 10. De värdelösa krypen är inte värd en enda av Sveriges söners offer i det skithålet. Så fort de fick ta eget ansvar så sprang de iväg som piskade hundar med svansen mellan benen.

  55

Kommentera

%d bloggare gillar detta: