Er ödmjuke tjänare av sanningen är misstänkt för förskingring

BROTTSLIGHET. Konflikten inom Svenska islamiska samfundet, en riksorganisation med ett 20-tal muslimska församlingar, som leds från Eskilstuna, har eskalerat. Abd Al-Haqq Kielan, född Leif Karlsson, som är en av grundarna till samfundet har polisanmälts för bland annat förskingring. Enligt anmälan ska han vid 25 tillfällen ha genomfört olaga transaktioner på drygt 262.000 kronor till sitt privata bankkonto. ”Det är ren lögn”, säger Kielan till Sveriges Radio.

Leif Karlsson, numera kallad Abd Al-Haqq Kielan. Bild Rahma.se

Svenska islamiska samfundet samfundet får tre miljoner om året i bidrag från Sveriges skattebetalare genom Myndigheten för stöd till trossamfund.

Det var en annan moské i Eskilstuna som brann ner 2014 och de vänsterblivna anklagade SD och andra ”extremister” för att ligga bakom. Sedan framkom det att branden uppkommit genom slarv och det slutade med konkurs för Dawamoskén.

***

TIDIGARE 2019-03-30. Er ödmjuke tjänare av sanningen, imam Leif Karlsson

ISLAM. Imam Abd al Haqq Kielan, är känd för bloggen, läs HÄR, han föddes 1941 i Eskilstuna som Leif Karlsson. Leif kom i kontakt med islam under en resa till Marocko 1963. Han konverterade till islam 1984 varvid han även ändrade sitt namn till Abd al Haqq Kielan, som löst översatt från arabiska betyder ”ödmjuk tjänare av sanningen”.

Nåväl, Pettersson anser att inte mycket har blivit bättre sedan herr Karlsson och andra börjat införa islams seder och bruk i Eskilstuna och vårt land.

Det verkar som imamen menar att tvätta året är en svensk kultur…

Lägg märke till klädreglerna nedan som inte kommer från några mullor i Iran utan från unga muslimer i Sverige och det finns fortfarande folk som tror att islam går att moderniseras och reformeras…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Er ödmjuke tjänare av sanningen är misstänkt för förskingring

 1. Någon som vet vad som händer med hjärnan vid en total hjärntvätt?

  Kan en hjärntvättad individ räknas som normal, och t.ex. ha körkort kvar?

  Vilken kontakt med verkligheten har en individ som lever i en fantasivärld?

  28
 2. Abd al Haqq Kielan tycker att förbud mot religiösa friskolor är ett påhopp på muslimer och att det är en anpassning till ”Sverigedemokratisk främlingsfientlig anda”.
  Och lika kritisk till förslaget är ärkebiskop Antje Jackeléns organisation ”Sveriges kristna råd”. Tidigare har Jackelén deklarerat att hon är oroad över sverigedemokraternas framgångar, men hon skriver gladeligen under en artikel med en företrädare för Muslimska brödraskapet. Hur väl rimmar budskap om judar och kristna som värdelösa och smutsiga med Jackeléns kristna människosyn?

  Länkar till ovanstående text:
  ”Imam: S-förbud politiskt påhopp på muslimer”:
  https://www.svd.se/s-forbud-mot-religiosa-friskolor-far-kritik

  ”Ärkebiskopens märkliga sällskap”:
  https://detgodasamhallet.com/2016/08/12/arkebiskopens-markliga-sallskap/

  28
 3. Sverige i ett nöt skal. Kan inte förstå hur så många migranter kan få ut så mycket pengar som miljoner av våra skattepengar utan att visa ett dyft av skötsamhet eller integrerad tyckande. Staten verkar ha bråttom att skicka ut pengar till kreti o pleti. Detta är nuvarande Löfven o regering o MP, V o Nötskrikan Annie som kan göra detta nu. Men hoppas i framtiden som vi vanliga som har jobb som vi kan bli anklagade för att vi inte gjort rätt att dessa kryp kan bli dömda och anmälda för deras oaktsamhet för Sverige.

  37
 4. Islam är en förmedeltida våldsideologi, för erövring, plundring och underkastelse (islam) där döden är större än livet. Afghanistan av idag talar ett tydligt språk.

  41
 5. Sverige, ett folk med en religion, allt annat tolereras i hemmet men ej officiellt skall ej heller stöttas med bidrag.

  40
 6. Islam är den enda religionen som måste stoppas både som religion och som politik. Religionen tillför inte någonting till oss i Sverige, allt de vill är att vi ska underkasta deras religion och deras kultur.

  57

Kommentera