Stäng

SD anmäler Ann Linde (S) till KU efter rysk busringning

KORRUPTION & MYGEL. Sverigedemokraterna vill att Konstitutionsutskottet, KU, granskar UD:s rutiner och utrikesminister Ann Lindes (S) styrning. Bakgrunden är att Linde nyligen hade ett telefonsamtal med två ryska busringare och komiker som har gjort sig kända för att lura internationella makthavare, enligt ett pressmeddelande.

Enligt SD riskerar ”fadäsen” att skada Sveriges möjlighet att verka diplomatiskt i världen.

UD har tidigare uppgett för att departementet följt de rutiner som finns men att de i detta fallet inte var tillräckliga.

-Pettersson noterar att TT och MSM media inte nämner det allvarligaste, nämligen att Ann Linde (S) lovade ge bort svenska skattepengar i det fördolda, alltså olagligt, till den ryska oppositionen.

***

TIDIGARE 2021-08-01 OCH 05. Varför får Ann Linde (S) inte sparken?

KORRUPTION & MYGEL. För någon vecka sedan blev Sveriges utrikesminister Ann Linde (S) lurad av ryska bluffmakare. En sak är att bli lurad, men värre är att Linde (S) bland annat avslöjade att hon är öppen för att föra över svenska skattebetalares pengar i skymundan till den ryska oppositionen, via annat land – men att hon inte kan diskutera saken över telefon eftersom det hon föreslår är olagligt.

Steget Efter

-Pettersson säger att i ett normalt land hade utrikesministern tvingats avgå och hon hade tvingats löpa gatlopp i media. I Sverige har varit knäpptyst i skattefinansierade, drygt 8.500 miljoner, statsmedia efter utrikesministerns ryska intervju trots att hon lovade ut miljoner illegalt av skattebetalarnas pengar till ett par ryska skojare. SVT och Sveriges Radio ger Ann Linde (S) och regeringen ”arbetsro” efter rysk bluffintervju.

Ann Linde (S) tjänar 142.000 i månaden plus förmåner och har aldrig haft ett konkurrensutsatt arbete.

Steget Efter – Man biter inte den hand som föder en.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 reaktioner på “SD anmäler Ann Linde (S) till KU efter rysk busringning

  1. SDs KU-anmälan är enligt min bedömning svag och när den tas upp har stormen blåst över. SD lär dessutom inte få in något om ”Pranket” (ryska skämtet) i pk-media.
    AL är skämtet i klassen Stollarna under roliga halvtimmen..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: