Stäng

Balkongflygning i Malmö

BROTTSLIGHET. En kvinna har dött efter att ha fallit från en hög höjd i ett flerbostadshus på Dammfri i Malmö. Polisen utreder händelsen som mord, men är i övrigt förtegen. – Det är fortfarande ett känsligt ärende efter som vi fortfarande inte vet vad som hänt, säger presstalesperson Rickard Lundqvist hos Polisen.

7 reaktioner på “Balkongflygning i Malmö

 1. Kan inte vara annat än att kvinnan är så trött på fysisk såväl psykisk misshandel att hon hoppar, än troligare är det mannen som inga argument finner annat än våld och vräker henne över räcket.

  Jag finner inget annat svar på en mans beteende vilket utmynnar i detta illdåd än att han ej är civiliserad och hör inte hemma här i vårt samhälle han förtjänar ej svenskt fängelsestraff, endast utvisning på livstid.

  5
  1
 2. Varför är det bara kvinnor som faller från balkongen eller faller ut genom fönster? Det vore något för journalisterna att ta reda på!?

  13
 3. Är man rasist om man ställer följande fråga till dem som befinner sig i lägenheten där en kvinna har ”trillat” ut?
  -Här i Sverige så trillar i princip aldrig svenska flickor och kvinnor ner från balkonger och fönster, hur förklarar du/ni att just kvinnor från er del av världen ofta ramlar ner från fönster och balkonger?

  40
 4. Mogges och Steffes kompisar som busat lite. Eller är det kanske någon av Stenvits vänner som ville prova något nytt? Vi svenskar vet ju att flyga är svårt

  Kanske någon överklass feminist som kan förklara varför det inte är lämpligt

  36
 5. Är denna liknelse fel?
  Om du som lantbrukare har djur och missköter dessa så kan våra myndigheter ge dig ”djurförbud”!
  Att det ligger döda och utmärglade kor i halvmeterdjup dynga och att vissa av dina grisar har bitit av knorren på varandra pga stress och vanskötsel är inget du kan prata dig fri ifrån!
  Beslutet står fast, du klarar bevisligen inte av att sköta djur och därför tvingas du till att lägga ner verksamheten.
  Ursäkter som att du haft ”körigt” varit ”sjuk” mm är meningslösa, du förbjuds helt enkelt att ha djur!
  Eftersom dessa regler gäller för djur varför gäller då inte samma regler för människor?
  Jag menar om våra styrande politiker plötsligt får för sig att börja importera människor från främmande delar av världen så borde det ju finnas ett krav på att man även klarar av det!
  När invandrare plötsligt börjar skjuta och spränga ihjäl varandra så måste ju detta vara ett tecken på att ”dom vansköts” och därför inte trivs!
  Den som inte godkänner denna förklaring menar ju då per automatik deras beteende inte har med ”skötseln” av dem, utan att dem helt enkelt har aggressiviteten och våldet i sina gener!
  Med andra ord så klarar inte statsmakten av att ta hand om och sköta sina ”importerade människor” i annat fall så beror deras våldsbenägenhet på dem själva och deras läggning!
  Eftersom absolut ingen påstår att det senare är fallet så måste det ju vara våra styrande beslutsfattare som brister, och om så är fallet varför förbjuds dem då inte att importera folk som dom bevisligen inte klarar av att ta hand om?

  44

Kommentera

%d bloggare gillar detta: