Stäng

De tre tidigare anhållna för skottlossning i Kristianstad är inte längre misstänkta för brott

BROTTSLIGHET. Åklagare beslutade i dag fredag att avföra de tre personer som tidigare varit anhållna misstänkta för skottlossningen i Kristianstad i tisdags från utredningen helt och hållet. Det finns alltså inga misstankar kvar mot de tre personerna i ärendet. Förundersökningen går nu vidare för att hitta de personer som varit inblandade i skottlossningen i Kristianstad, enligt ett pressmeddelande.

Steget Efter

Kammaråklagare Pernilla Åström säger att ungdomarna ”har alibi”.

Tre personer, varav två män i 20- och 30-årsåldern och en kvinna i 60-årsåldern, skadades allvarligt i skjutningen som ägde rum vid ett köpcenter i tisdags.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “De tre tidigare anhållna för skottlossning i Kristianstad är inte längre misstänkta för brott

 1. Jag tror sossarna resonerar som så, vi får ta det onda med det goda alla deras röster vid allmänna val.

  Då är att observera det gamla partiet Socialdemokrater skulle inte importerat röster utan som förr arbetskraft.
  Alla partier som nu pläderar för invandring är landsförrädare.

 2. Är sympatisörer till socialdemokrater och vänsterpartister våldsammare än andra?
  Svar ja!
  Tveklöst så måste det vara så, jag har nämligen funnit bevis för att så är fallet!
  För när man tittar på resultatet av 2018 års val så råkar alltid S och V ha ett av sitt högsta väljarstöd i just de kommunala valkretsar där respektive skjutning ägt rum!
  Har nu gått igenom valresultaten från stadsdelarna där de senaste skjutningarna ägt rum, i såväl Linköping som Kristianstad, Flemingsberg och Biskopsgården så har S i dessa valkretsar ett väljarstöd på ca 45 – 53 % medan V här hämtar ett stöd på runt 11 – 15 %!
  Med andra ord så är våldet som värst i just dem områden där S och V tillsammans har ett väljarstöd på ca 60 – 65 %!
  -Med andra ord, är vänstersympatisörer mer våldsbenägna eller beror skjutningarna i dessa stadsdelar på invånarnas etnicitet i respektive område?
  Svaret på detta överlåter jag till dig läsare!

  13
 3. ja att polisen är inkopitent är inget nytt. men sanningen är nog att det saknas vilja . och man kommer ingen stans som polis när det ständigt berättas att bevisen håller inte.. inom rättsväsendet försöker man nu ogiltigförklara bevisen son man fick från Frankrike om ecotjat..
  detta är samma som den sjutna polisen det finns ett masivt motstånd att komma någon vart . detta hänger ju i hopp med näthatarpolisen idioten som trakasserar pensionärerna som blivit kulturberikade. han har enfri ström av pengar som kommer sosialdemokraterna.
  det är ganska klart att man kommer ingen stans fören man gort dig av med denna regering .. det är bara en fråga hur det går till detta ansvar måste tas av dom som skapat sitvation

 4. När ska vi börja utvisa kriminella ungommar? Gör om lagstiftnigen så att detta blir lätt. Om man utvisar ungommens familj ger detta ett signalvärde som får andra att börja ta ansvar bäe för ungen och för föräldrarna. Ta ifrån dom ev. medborgarskap. Gör något konkret,

  14
 5. Klart dom har ”Alibi” det fick dom i samma sekund som dom släpptes och hotade ev vittnen skulle jag killgissa på

  11
 6. Om förövarna är från Mellanöstern/Afrika så är Sveriges vidriga kår av murvlar bara glada om ingen åtalas.

  18
 7. De ängsliga konstaplarna gick ner på knä och vädjade till de skjutgalna skyttarna, om det var dom som var skyttarna. Men då svarade skyttarna att dom var utan skuld och hade andra skyttar som kunde vittna om att skjutningen var uppskjuten. Jaha, sade de ängsliga konstaplarna. Saken är klar. Då vet vi. Bara att gå hem och ladda om, då.
  Naiva är bara förnamnet. Godtrogna är nog efternamnet.

  27

Kommentera

%d bloggare gillar detta: