Stäng

Flera personer skottskadade i Kristianstad, tre unga män gripna

VÅLDSVÅGEN. Medan Sveriges justitie och Migrationsminister Morgan Johansson (S) ägnar sig åt twitter fortsätter inbördeskriget i Sverige. Flera personer har hittats skadade efter misstänkt skottlossning i Kristianstad, uppger polisen.

Steget Efter

– Vi arbetar nu med att få en överblick på händelsen och hur många skadade som vi har totalt, säger polisens presstalesperson Rickard Lundqvist till Kvällsposten.

Polisen larmades om flera höga smällar i området Näsby på tisdagseftermiddagen. När polisen är på väg får man ytterligare uppgifter om att en skottlossning har skett.

Väl på plats hittades flera skottskadade personer på olika ställen i området. Skadeläget är ännu okänt.

Uppdaterat: Polisen inleder en särskild händelse efter skottlossningen i Kristianstad.– Flera personer avlossade många skott, säger Ewa-Gun Westford, presstalesperson för polisregion Syd, på en pressträff på tisdagskvällen.

Efter oroligheter de senaste två dagarna som kulminerade i skottlossningarna i eftermiddags så har polisen valt att inleda en så kallad särskild händelse.

– Det blev för mycket, säger Westford. På frågan om hur polisen ser på att skottlossningarna skedde mitt på ljusa dagen säger hon:– Det finns bara en sak att säga och det är att det är fullständigt oacceptabelt.

Polisen vaktar vid sjukhuset på grund av en hotbild mot offren.

Tre unga män har gripits misstänkta för mordförsök.

-Pettersson säger att mångkulturen skapar sysselsättning och höjer BNP…

Justitieministern har ännu inte twittrat om detta,

Uppdaterat 2021-08-05: De tre tonåringar som anhållits för skottlossningen i Kristianstad släpps på fri fot, skriver flera medier. – Misstankarna mot de här personerna kvarstår. Men det finns inte bevis nog eller skäl för att hålla dem fortsatt häktade, säger kammaråklagare Johan Eriksson till Sveriges Radio Ekot.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

exten uppdateras.

11 reaktioner på “Flera personer skottskadade i Kristianstad, tre unga män gripna

 1. Skjutningarna har gått ner säger regeringen.
  Ja möjligen på älg.
  Men inte har den gått ner på invandrare, då vet jag inte om dom kan räkna till tio ens.
  Men det kanske är det här som på sikt löser en del problem, om dom har ihjäl varandra.
  Verkar som regeringen gillar läget, eftersom inget sägs eller görs.
  Löfven och Stenevi struntar i dagliga mord.
  Man fattar ingenting.

  32
 2. Enligt polisens PK så är detta fullständigt oacceptabelt, någon som vet om Löfven börjat jobba hos polisen i Skåne?

  26
 3. Den som är född på 60-talet minns ett Sverige där en skottlossning ledde till extra nyhetssändningar, och i princip alltid så visade det sig att gärningsmännen bakom dessa hade dem svenskklingande namnen Svartenbrandt eller Olofsson!
  Idag har gärningsmännen bakom ”skjutningarna” inga namn och är alltid sönderpixlade till oigenkännlighet, dvs i de fall media orkar att rapportera om dem!

  53
 4. Vi är invaderade av främmande makt och befinner oss i krig. Men vår lilla spillra av försvarsmakt har ”häcken full” med ”perversa veckan och de 40 rövarna”.

  61
  1
 5. Ja många ovanliga personer twittrar fantasier och önsketänkande.
  Till de blir avstängda för rena lögner.

  6
  14
 6. Kriget kan snarast liknas vid att främmande trupper utkämpar strid på svensk mark samt att på sina håll försöker en invasionsstyrka nedkämpa svenska rättsvårdande myndigheter.

  51
  1
 7. Mållgan har viktigare saker för sig, det är svårt att hitta kompetens som kan reparera hans kulram

  36
  1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: