Stäng

Raketer från Libanon mot Israel

MELLANÖSTERN. Flera raketer från Libanon har skjutits in i norra Israel. Enligt den israeliska armén rör det sig om tre raketer, varav en inte tagit sig över gränsen.


”Som svar har artilleristyrkor skjutits in på libanesiskt territorium”, skriver armén i ett uttalande. Inga dödsfall eller skadade har rapporterats. Det är oklart vem som avfyrat raketerna, men det är terrorklassade Hizbollah som styr i södra Libanon.

-Pettersson säger att Libanon, en gång kallat Mellanösterns pärla, håller på att dö, så går det när islamisterna blir för många…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Raketer från Libanon mot Israel

 1. alltså det är jihadister det är frågan om man firar ju nu åtedagen av jätte smällen i libanon ? vem orkar bry sig i dessa människor. det viktgaste yycks ju vara att se till att dom inte kommer hit.
  vi vet vad det innebär i form av mord och sjutningarna

 2. Att Libanon inte utplånar Israel beror på att dom inte kan, att Israel inte utplånar Libanon beror i sin tur på att man inte vill!
  En viss skillnad, men denna skillnad kan den svenska vänsterrörelsen inte ta in!

  12
 3. Tycker inte Libanon att problemen de har är stora nog.
  Eller har Ann Linde sänt ner extra med bidrag till raketköp från sin hemliga kassa.

  18
 4. Libanon som har så stora ekonomiska svårigheter, borde fokusera på dem och inte meningslösa attacker.

  18

Kommentera

%d bloggare gillar detta: