Stäng

11-åring knivhuggen i Sollefteå

VÅLDSVÅGEN. Under tisdagskvällen inträffade ett grovt våldsbrott i Sollefteå. En minderårig person vårdas nu för allvarliga, men inte livshotande skador på sjukhus.

Ett elvaårigt barn har blivit knivskuret. Polisen utreder händelsen som försök till mord.

Det ska hållas förhör med ett stort antal personer. Det är det som polisen jobbar med nu, säger vice chefsåklagare Karin Everitt som leder utredningen.

Ingen person har gripits. Karin Everitt vill inte kommentera händelsen ytterligare.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “11-åring knivhuggen i Sollefteå

 1. Lyssna på det här inlägget från Stefan Sauk.
  https://www.youtube.com/watch?v=EmaKYGCneEw

  Med tanke på alla fall av misshandel som etniskt svensk barn utsätts för så är jag inte det minsta förvånad att det blir knivskärningar. När ska förnedringen av etniskt svenska barn tas på allvar av politikerna? Varför är det ingen som kärleks bombar 11 åringen? Det gick ju bra med en fritös, så varför inte ett barn? Tror att det beror på barnets etniska härkomst.

  11
 2. Jag låg i lumpen i Sollefteå som på den tiden hade två regementen, T3 och I21.
  Vi var tusentals unga stolta och virila svenska män som då gjorde Sollefteå osäkert..
  Men trots det stora överskottet på män så hörde jag aldrig någonsin att en enda flicka blivit våldtagen, rånad, misshandlad eller på annat sätt ofredad!
  Fick man inte riktigt som man ville vid första träffen, så var man lika glad för det inför nästkommande möte med den sköna!
  Ordet våldtäkt fanns knappt på den tiden!
  Sollefteå har nog aldrig varit säkrare än då!

  28
 3. Tja,Stenbock har en teori.
  Kan det möjligen ha skett vid ett kalas,hos dem som sitter och hälsar så käckt o. artigt,utanför affärerna ?

  23
  1
 4. Vem ger sig på en elvaårigt barn om inte ett annat barn?
  Vi hade knivar, Moraknivar till att tillverka pilar båge mm men aldrig var de någon av oss som gav sig på något annat barn med kniv.
  Allvarliga tvister löstes med knytnävarna utan att sparkar eller vapen användes, hur kunde vi, som enligt många, ingen bildning hade klara det?
  De vuxna både föräldrar och andra hade klargjort vad som var tillåtet eller ej, kanske med en lätt örfil för att vi skulle minnas bättre.
  Om skjutningen i Kristianstad eller knivskärningen i Sollefteå visar sig vara gjorda av barn skall föräldrarna veta att det är deras ansvar att se till att slynglarna ej innehar vapen.
  De borde också få höra om detta upprepas så kan ni hela familjen ta adjö av Sverige.
  Men våra fjantiga politiker tror att det går att få folk av dessa virrhjärnor som i fjortonhundra år inte har ändrat sina riktlinjer för att passa in i modern civilisation.
  Ni som har hagelgevär tänk på att säkerhetsavståndet är 300 meter Klass ett vapen upp till 4000 m beroende på årstid och miljö.

  30

Kommentera

%d bloggare gillar detta: