Kristen busschaufför trakasserad av muslim i Malmö

RASISM. En man i 20-årsåldern åtalas misstänkt för förgripelse mot tjänsteman efter att med verbalt och fysiskt våld försökt tvinga en busschaufför att efter avslutat arbetspass köra honom till Rosengård, rapporterar Skånska Dagbladet bakom betalvägg.

Bild från Skånetrafikens Facebook

En busschaufför i Malmö skulle precis avsluta sitt pass när han hamnade i bråk med en ung man som krävde att få åka till området Rosengård. Bråket eskalerade när busschauffören berättade att han var kristen.

– Han sa ”du är inte muslim, jag kan göra vad jag vill”.

Det var den 15 november i fjol som händelsen inträffade. Enligt åtalet var busschauffören på väg att avsluta sitt arbetspass när en man i 20-årsåldern dök upp och krävde att få skjuts till Rosengård, men busschauffören vägrade.

Mannen blev då arg och aggressiv, och blev ännu mer uppretad av att få höra att busschauffören inte är muslim.

Malmö Tingsrätt målnummer B 7788-21:

Obada Al Kafri född 2001 med tolkbehov på arabiska, från Damaskus i Syrien. Medborgare i Statslös och Sverige.

Lever på 3000 kr/mån i bidrag från socialen och har skulder på 28000 kronor.

Obada Al Kafri har utan godtagbara skäl sagt till NN att han ska knulla honom och hans familj, tagit tag och dragit i NNs tröja och slips, viftat med armarna mot honom samt svingat en full läskburk mot honom. Agerandet har skett i anslutning till att NN uppgett att han var kristen. Obada Al Kafri har därvid även kallat NN ”jävla nigger” ett flertal gånger. Det hände den 15 november 2020 på Södervärn, Spårvägsgatan, Malmö stad.

NN tjänstgjorde vid aktuellt tillfälle som busschaufför och var i färd med att avsluta sitt arbetspass. Syftet med gärningen var att tvinga NN att transportera Obada Al Kafri till Rosengård, eller att hämnas för att NN vägrade att transportera honom dit. Gärningen medförde lidande, skada eller annan olägenhet för NN.

Ett motiv för brottet har varit att kränka NN på grund av hans trosbekännelse och ras/hudfärg.

-Pettersson undrar varför Sverige ska ta emot statslösa palestinier när vår S+MP regeringen godkänt Palestina som stat och dom får miljarder i bistånd.

Dessutom finns 22 arabiska länder och drygt 50 muslimska dit dysfunktionella muslimer kan flytta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Kristen busschaufför trakasserad av muslim i Malmö

  • ”Rädd”:
   Allt som skrives på bloggen,behöver ju inte falla dig i smaken…
   Av de ”tummar ner” som följer på dina kommentarer,tycks dina rader inte vara speciellt omtyckta !

   4
   1
 1. Apropå att bli trakasserad…….sensationella nyheter just nu från USA.

  ”Den goda och ärliga demokraten”, guvenören i New York , Andrew Cuomo. Har nu utretts för sexuella trakaserier. Vilken enorm bevisning som läggs fram. Hur ska hans bror och agendajournalisten Chris, på CNN, nu försvara detta?

  https://www.youtube.com/watch?v=CJMc47b3iwA

  Andrew Mark Cuomo, född 6 december 1957 i New York, är en amerikansk demokratisk politiker, författare och advokat. Han var bostadsminister i regeringen Clinton 1997–2001. Han är guvernör i delstaten New York sedan 1 januari 2011.

 2. När jag var ung blev min far och jag trakasserade av kristna (typ frireligiösa).
  Det ingår i de religiösas perspektiv att de vill bestämma över andra.
  Att stödja svenska kyrkan(som petterssons vill genom att rösta) förstärker deras tro på att de vet att vi andra är förtappade och behöver deras regler.
  Det gör vi icke.

  2
  20
 3. Argus:
  Filister är det flesta av dessa invandrade parasiter !!
  Sedan är Syrien ett vitt begrepp eftersom där förekommer, åtminstone 20 olika folkslag med ett gemensamt mål,att nyttja andra. Sammantaget det sämsta,av alla usla figurer i MENA….

  19
 4. ””Obada Al Kafri född 2001 med tolkbehov på arabiska, från Damaskus i Syrien.”
  Jag är förmodligen för gammal eftersom jag inte får det att gå ihop med. ”Pettersson undrar varför Sverige ska ta emot statslösa palestinier när vår S+MP regeringen godkänt Palestina som stat och dom får miljarder i bistånd.”

  Varifrån Obada än kommer ifrån så skall han obönhörligen ut från landet så fort som möjligt, eftersom han är rasist och att han diskriminerar chauffören såsom varande kristen.

  36

Kommentera