Morgan Johansson (S) kallar en stor del av svenska folket överklass

INRIKES. Justitie och migrationsminister samt ställföreträdande statsminister Morgan Johansson (S) som varit yrkespolitiker sedan 1997 och med en lön på 142.000 kronor i månaden plus förmåner kallar dem som inte håller med honom för överklass på twitter.

Morgan kallar sig arbetarklass för att hans föräldrar samt mor och farföräldrar kom från enkla förhållande och vara vana att arbeta. Själv har ”Mogge” aldrig haft något arbetarjobb, han har läst på Lunds Universitet, varit ledarskribent på en socialdemokratisk tidning och sedan politiker på heltid.

Jag tror de flesta av oss har föräldrar och far-morföräldrar som arbetat hårt med att bygga Sverige. Jag har det definitivt.

Ovanstående skrev Morgan i en debatt med Ivar Arpi.

-Pettersson tycker det vore bättre att justitieminister Morgan Johansson (S) ägnade sig åt sina ansvarsområden i stället för att twittra…

I Petterssons släkt finns bönder, sjöman, soldater, arbetare med mera. Alla har fått lära sig att arbeta, vara ärliga och inte ligga andra till last. Morgan Johansson är farlig och okunnig om han kallar detta överklass.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Morgan Johansson (S) kallar en stor del av svenska folket överklass

 1. Det kan ju vara förklaringen på varför regeringspartierna ser på samhället så förvirrat och uppochnedvänt. Om arbetare producerar värden och tjänar pengar, som inte staten fördelat ut så blir dessa arbetare självständiga och samtidigt ett hot mot statens auktoritet och allsmäktighet. Jag antar att det är dags för nyval innan hela Sverige trampats ned av regeringens illbattingar. Sverige behöver en regering, som bryr sig om och definitivt inte mobbar sina medborgare.

  11
 2. SD är det enda partiet i riksdagen som företräder folket… önskar att AfS kommer in 2022 och att direktdemokrati införs 2026 av knapptryckar partiet

  16
 3. Dom är inte lite fräcka, våra folkvalda. Under mandatperioden kastar dom skit på oss, medan dom under valrörelsen försöker fjäska till sig röster genom lögner och annat bedrägligt betéende.

  27
 4. Den skitstövlen som aldrig har arbetat Ska han försöka räkna sig till arbetareklassen
  Patetiskt med råge

  26
 5. Enligt Morgan och hans S så ses alla personer som inte är beroende av socialdemokraternas bidrag som en ”överklass” och adel!
  Sanningen är ju bara att ”överklassen” historiskt sett inte precis gjorde sig kända för att slita ut sig på fysiskt arbete, och med tanke på det så är det väl snarare så att det är våra arbetslösa (arbetsbefriade) och bidragsberoende invandrare som borde benämnas och ses som någon typ av ”överklass”!
  Vissa påstår att araber skulle vara dummare än oss, inget kan vara mer fel!
  För sanningen är ju att Saudierna importerar folk för att arbeta åt sig, medan vi importerar folk och arbetar åt dem!
  Detta är inget beteende som är typiskt och kännetecknade för en ”överklass”!

  31
 6. Denne av ”relationskorruption” tillsatte s.k.minister ser alla som är längre än honom som ”överklass”? Han har samma ”syndrom” som Putin? Han är för kortväxt?

  18
 7. Nej,nej,nej. Det är precis så vänstern gör med alla som inte håller med den. Personangrepp och förtal är vänsterns paradgrenar.

  47
 8. Ja, jag o hundratusentals pensionärer är överklass. Efter ett långt arbetsliv, har de nu en
  skamligt låg pension. Samtidigt lägger Sverige
  ofattbart höga summor på folk fr andra sidan
  jordklotet. Svensken tiger still….Arma land

  55
  • Bara ännu ett tecken på att sossarna är i väldig otakt med tiden och svenska folket. Man tolkar omvärlden i gamla sossetermer, samtidigt som man försöker leka globalister och världsfrälsare.

   De är snarare världsfrånvända och det totalitära samhället klampar på med stora steg in i vår vardag.

   42
  • Och värre blir det, i synnerhet när tiotusentals Afghaner är på väg till Sverige (Migrationsverkets GD Ribenviks uttalande i DN). Hur tänker Ribenvik t.ex. lösa boende för dessa ”gossar” ? Skall vi försörja dem i åratal framåt ? Det finns tillräckligt med klaner i Sverige.

   28
 9. Sossarna kallar sig för arbetarklass men i verkligheten är de lika fina om näsan som Södermalmsfröknarna.

  47
 10. När Morgan Johansson skriver om Överklassen så är det naturligtvis sig själv han menar. Han klarar inte av att bli ifrågasatt av arbetarklassen. Eller av någon alls för den delen.

  60
 11. På youtube finner ni Sverigebilden och deras samtal med Petrit Latif och hans åsikter om invandring och om sossarna, hörvärt.

  28
 12. Hmmm… ”likt sina pedofiler, nekrofiler och homofiler till släktingar”

  Så var det med ”allas lika värde”! Försök sedan låta bli att verka intellektuell. ”Nyhet betyder ny och het” Ändelsen ”het” som i nyhet, godhet, hårdhet, blindhet, djärvhet och trygghet har inget med temperatur att görs.

  21
  • Detta var en kommentar till ”Lisa” som hade glömt att ta sina piller och anklagade Pettersson och hans släktingar allehanda saker. Jag vet inte om hens obetydliga insikt i svenska språket beror på SFI eller trunkerad skolgång.

   13
 13. Morgan står och flinar och är sarkastisk ,omgiven av säpovakter, men
  den lille store mannen borde kanske tänka på att han inte alltid kommer
  att va det, den som medvetet bygger upp en avsky för sig själv, blir
  ihågkommen av dem han varit nedlåtande mot!

  50
 14. Kallar Svenskar för överklass,jag kallar honom för odugling och
  komplett idiot som borde spärras in på livstid.

  63
 15. Så alla som inte röstar vänster är överklass. Tackar inte illa att man tillhör överklassen nu.

  57
 16. Ja det är konstiga tider, figurer som aldrig haft ett arbete räknar sig
  till arbetarklassen, trots att dom försett sig gruvligt med förmåner och
  löner i miljonklassen? Så dom som verkligen arbetar ska väl benämnas
  Slavar till herrarna i ”arbetarklassen ”? (Miljonklubben)

  68
 17. Det sägs att pengar och makt deformerade personligheter.
  Här ser vi ett tydligt exempel på det .
  Maken till arrogans har jag aldrig sett av en politiker.
  Att M.J. dras med ett bastant Napoleonkomplex pga sin längd är ställt utom allt tvivel .
  Och Är han så korkad att han tror att alla sossar som gått över till SD är överklass , så visar det återigen hur långt från verkligheten han befinner sig .

  76
 18. Sozzarna tål inte att bli ifrågasatta av någon, inklusive arbetarklassen vilket är sju gånger jävligare….

  56
  • Visste inte att kroppslängd och hjärnkapacitet hade ett inbördes förhållande.
   Pysslingen avslöjar att han befinner sig i ett annat universum. Klasskampen är stendöd sedan lång tid. Det enda som återstår är de socialdemokratiska väljarnas avundsjuka, mot de människor, som mot alla odds lyckats jobba sig till välstånd. Detta TROTS sossestyre. Pysslingen är INTE kvalificerad för sin lön. Dessutom skulle han inte känna igen någon av oss ”arbetardjävlar”, även om han snubblade över oss!

   50

Kommentera