En väl avvägd ekonomisk politik gör att Sverige nu kan gå stärkt ur krisen

INRIKES. Medan Sverige håller på att skjutas sönder och samman så fortsätter Morgan Johansson (S), ansvarig för rättsväsende och migration att twittra propaganda. Morgan jämför med andra kvartalet förra året när Sverige var lamslaget av covid, permitteringarna stod som spön i backen och restriktioner infördes.

Herr Johansson (S) tror nu att en hög tillväxt från en bottennotering ger en massa överskottspengar att fördela. Morgan glömmer att hans regeringen under tiden gett bort 150 miljarder av skattebetalarnas pengar till EU, att alla drabbats hårt utom biståndet så Sida har fortfarande 50 miljarder att fördela på meningslösa projekt och invandringen av dysfunktionella fortsätter trots stängda gränser.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “En väl avvägd ekonomisk politik gör att Sverige nu kan gå stärkt ur krisen

 1. Morgan verkar ovetande om det faktum att Sverige under den närmaste tiden kan att få omkring 400000 nya arbetslösa som en effekt statsministerns svaghet inför miljöpartiet. Morgan verkar vara mannen som har mer hår på huvudet än IQ innuti huvudet

  10
 2. Vilken värld lever han i ?? Vi kan inte ha en regering som är helt verklighetsfrånvänd. Hela regeringen borde åtalas för landsförräderi.
  🖕🖕👎👎👊👊

  15
 3. En väl avvägd ekonomi betyder förmodligen att skatteslavarna ska precis kunna hälla näsan över vattenlinjen, och bidragstagarna slipper arbeta.

  28
 4. ja det är intressant om man kollar txtv så är det inte en sjutningar och dyligt utan tredje samma dag . och det tyder på en stor ökning inte dom vanliga 45

  22
 5. Det märks att lilleputt är sambo med en skitkastare, han tror att han
  imponerar med sitt skryt, men inget kan va mer fel, Svenska folket
  är idag ännu mer övertygade av att Sverige styrts av en samling
  skrävlande nollor som på 15 år fått Sverige att förflytta sig tillbaks
  till före a.v.k , det vill säga till den tiden när Sossarnas bäste polare
  försökte bli herre över världen.

  32
 6. Hur man avancerar till rikspucko.
  Ett absolut måste, är en kurs i svetsning. Det är inte viktigt att avsluta den. Därefter anställning på ett större mekaniskt företag. Genom att sedan, inte passa in riktigt bland arbetskamraterna, och även bli betraktad som livsfarlig är karriären utstakad. Man blir vald till facklig representant, och kamraterna pustar ut. Därefter behöver man bara slicka lite höger och mest till vänster, samt hålla storvulna tal i partiet.
  I stort sätt fixar sig sedan allt automatiskt. Man omger sej sedan med mentala krymplingar, såsom pålitliga ja-sägare, ryggdunkare och i allmänhet misslyckade individer.
  Detta lands ledare är nu i samma situation, som den rumänske presidenten Ceaușescu hösten1989. Dock har vi ett annat rättstänk här, så överlevnaden är inte hotad.(Kolla YouTube).
  Dock kan det vara läge för statsledningen, att undersöka möjligheten för kollektiv asyl i någon av de hyllade diktaturerna i Latinamerika. Borde funka, med hänsyn till alla miljarder sosseriet skänkt genom åren.

  31
 7. Innan politikerna började twittra hade man åtminstone en viss tilltro till dem. Sen började de med twitter…..suck… och där föll den sista biten av trovädighet.

  27
 8. Han stöter sig med mäktiga grupper i samhället , på samma sätt som Stefan gör när han tycker det är vidrigt att Svenskar går till sin husläkare.
  Att han gör samma sak själv , är inget att tala om .
  Skenheligheten hos regeringen är det riktigt vidriga .

  32
 9. Jag hoppas att SD gjort slag i saken och KU anmält Morgan vid Riksdagens öppnande Nu har det vart lite fler skjutningar och han har skickat fler twitter som man kan ifrågasätta , hur kan karln få sitta kvar??

  35
 10. Propagandamaskineriet är nu inne på högsta växeln ! Dom som varken vill se eller höra tror säkert att svamlet stämmer.Vi andra som lever i verkligheten ser ett Sverige i fritt fall på alla plan….

  49
 11. Sanningen kommer att hinna ifatt lögnhalsen. Mogges propaganda biter inte längre. Detta sysslar värsta diktaturerna med, karln är fullkomligt maktgalen

  44

Kommentera