Stäng

Ordningsvakter utsatta för stenkastning – två dagar i rad

BROTTSLIGHET. Under torsdagskvällen blev två ordningsvakter utsatta för stenkastning i Norrliden i Kalmar. Det är andra kvällen i rad det händer. Polisen larmades under torsdagen till Norrliden för att det förekommit stenkastning mot kommunens ordningsvakter.

Så fort polisen lämnat platsen för att ta hand om andra ärenden blev ordningsvakterna återigen utsatta för stenkastning. Ordningsvakternas bil träffades. Ingen har gripits för stenkastningen.

Om Norrliden på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Ordningsvakter utsatta för stenkastning – två dagar i rad

 1. Ingen svensk tradition, som jag minns det. Sverige en gång ett ganska utvecklat demokratiskt samhälle importerar fientliga element med primitiva drag. Visst undrar man vad politikerna håller på med. En märklig illvilja mot välfärden och svenska medborgare. Här i videon finns fler allvarliga berättelser om det skandalartade asyl- och invandringskaoset i Sverige: https://youtu.be/DHZfnv9EA7M

  15
 2. Stenkastning….sånt höll man på med som barn! Man kastade prick på träd och gamla skithus, men naturligtvis aldrig på människor!
  Det var något som tillhörde barndomen.
  Men, vissa ”människor” blir aldrig vuxna, dom stannar i utvecklingen och är kvar i barnstadiet. Även som 45-åringar ligger deras IQ på samma nivå som en fyraåring. Det ligger i deras usla gener och är också ett resultat av årtusenden av en mycket nära inavel.
  Och att göra folk av dessa efterblivna varelser är en hopplös och dödsdömd uppgift, det är inte ens värt ett försök!
  Men vi ska måste naturligtvis sluta importera dessa infantila vandrande heltäckningsmattor!

  24
 3. Välj ett annat yrket. Det är uppenbart att ingen med en hjärna väljer att bli ordningsvakt (eller liknade) i ”Sverige”.

  Ett än bättre alternativ är naturligtvis att flytta ifrån eländet och lämna inkvoterade myndighetspersoner, obildade och outbildade politiker, genuspedagoger och knarklangare med flera aktörer kvar.

  Flytta nu. Du kan alltid skicka en tunna med skit till valfri godtycklig svensk så kallade myndighet en gång om året så de fortfarande vet att du finns och att du skrattar år dom.

  Javisst!

  14
  2
 4. Tror faktiskt att sådana här saker, planeras och orkestreras, av vissa politiska falanger inom vänstern.

  26
 5. Ja inte var det missnöjda Böda gäster det kan jag garantera. Längtar till den dagen då det är färdigsnackat med dessa babbepack och planen till respektive shitholecountry fylls till max av dessa otacksamma idioter som bara ska ha och ha aldrig ge nånting tillbaka.

  51
 6. Håller tummarna för att inte det importerade buset får för sig att störa begravningen.

  Gör de det, då må även den mest trögtänkte PK anhängaren vakna och se vad de gjort med vårt land.

  40
 7. Före Palme o Stefan o Fredriks tid behövdes inga kommunala ordningsvakter. Men sen kom importen av mångkulturen som nu håller på att rasera hela Sverige……

  61
 8. Troligen även samma folkslag som kastar sten på E 65 mot Danska bilister,
  dom uppträder på olika platser vid olika tidpunkter, och det går ju bra att
  kommunicera med varandra via mobiltelefon , plus en rapportör i ystad som uppger när färjan kommit in, sen är det lätt att se när långa rader med bilar kör efter varann, men nu efter skördetid kommer det att bli svårare, det blir lättare att synas. många fält ligger
  ut med vägen och när det kommer väck ökar risken att synas

  41
 9. Vilka som kastar sten på allt och alla vet vi ju redan. Detta är ett importerat problem. De som vill ha detta kan ju fortsätta rösta på de ansvariga partierna – d.v.s samtliga utom SD…..

  60

Kommentera

%d bloggare gillar detta: