Stäng

Idag begravs den mördade polisen Andreas Danman

INRIKES. Den 25 maj 2020 dog den yrkeskriminella Georg Floyd när han skulle gripas av polis i Minneapolis, USA. Det blev enorma demonstrationer och upplopp över hela världen och inte minst i Sverige över Floyds död.

Idag, fredag den 30 juli begravs Andreas Danman, den 33-årige polis som mördades den 30 juni i Biskopsgården, Göteborg där han träffade och hjälpte människor.

Begravningen kommer att hållas i Vasakyrkan i Göteborg. Den väntas bli fullsatt med 125 personer. I en annan lokal kommer poliser kunna följa händelsen via en livesändning. Polismannen hade tidigare jobbat inom försvaret och gamla kollegor därifrån kommer också finnas på plats.

För Andreas har det inte varit några stora demonstrationer och absolut inte några upplopp. Politiker och media har talat om mordet på Andreas Danman men jag är övertygad om att en undersökning skulle visa att George Floyd har får betydligt mer uppmärksamhet i Sverige och det faktum att Danmans död orsakades av misslyckad migrations och kriminalpolitik nämns knappt alls.

Sakariye Ahmed från den tidigare karriären. Han dömdes då till ett års ungdomsvård för mordförsök, men sprang lös på gatorna i Göteborg och mördade Danman.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 reaktioner på “Idag begravs den mördade polisen Andreas Danman

 1. Löfven, Damberg eller Morgan hade inte tid eller lust att komma. Man ville kanske inte störa sitt väljarunderlag i Biskopsgården.

  1. Troligen inte lust för ngt ordentligt jobb utför dom inte.
   R.I.P Andreas Danman och styrka för de nära och kollegor

 2. För länge sedan fick jag en bot om 50 kr. för att jag genade med cykeln i en trädgårdspark på vägen till jobbet på sjukhuset…

  Nu skjuts poliser ihjäl.

  ”Tack” sossesvin och liberaldjävlar för det nya Sverige.

  31
  1
  1. Det som är tragiskt är att politikerna som är ansvarig för en totalt felaktig och misslyckad politik inte tar sitt ansvar! I ett rättssamhälle ska var och en ta ansvar för sina handlingar, I Sverige är politikerna undantagna, politikerna i riksdagen är indirekt ansvariga för hur det ser ut med skjutningar och våldtäkter. Det här är inte det Sverige jag vill ha. Valet 2022 blir oerhört viktigt.

   27
 3. Hejja Mollgan
  Låt inte ett litet simpelt polismord störa dig från att tramsa vidare med viktiga twitterfighter mot seriösa journalister.
  Sen ikväll kan du ju gå hem, ladda batterierna och mysa lite gott med Strandhällskan.
  För imorgon behöver du och ditt gäng garanterat uppfinna nya lögner för att ta bort fokus från våra verkliga problem.

  47
  2
 4. Idag ska ni som är välvilliga till invandring tänka efter lite.
  Är det värt det här tycker ni ? Stenevi och Co.
  Ni ska skämmas idag minst sagt.

  52
 5. Alla tankar går idag till Andreas Danman , hans anhöriga och vänner.

  Vi tänker även på alla poliser som gör ett värdigt jobb dagligen. Många gånger i en tuff och otacksam arbetsmiljö. Som tyvärr av mångt och mycket ,har skapats av politiska beslut och våra politiserade myndigheter.

  52
 6. Man kan undra hur många ”riktiga” poliser det finns i Sverige? Man blir fly förbannad när man ser dessa jävla blondiner med hästsvans som ska kallas poliser, FY FAN!!!!

  60
  3
  1. Andreas hade levt i dag och hade förmodligen haft ett gott liv med sin Fru och det väntande barnet om inte detta monster förpassats ut ur riket för evigt för länge sedan.Nu har detta monster bara orsakat sorg och elände och karriären lär inte ta slut än.Straffet lär bli ett skämt i vanlig ordning.Mina tankar går idag till dom som stod Andreas nära,hans kollegor och alla hans goda vänner.Det blir en tung dag och jag hoppas att Herr M.Johansson håller fingrarna borta från Twitter med sina kommentarer.

   42
 7. Kommer vi idag även att få se den knäböjande polisen böla över sin
  yrkeskamrat ? Troligen inte, för hycklare fungerar inte så.

  110

Kommentera

%d bloggare gillar detta: